Το Σάββατο έχει… ΟΑΚΑ!


Αντιμέτωπος με την κάτοχο του Basketball Champions League, ΑΕΚ, τίθεται το Σάββατο (10/11) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο Χολαργός, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Betshop.gr Basket League | Απ’ ευθείας μετάδοση του παιχνιδιού από το COSMOTE SPORT 4HD

Ήττα από τον Ολυμπιακό, νίκη επί του ΠΑΟΚ και τώρα η σειρά της ΑΕΚ για τους παίκτες του Άρη Λυκογιάννη. Με το συνολικό ρεκόρ της Χολαργάρας στο 2-2, η ομάδα της πόλης μας αντιμετωπίζει το απόγευμα (18:00) του Σαββάτου (10/11) στο ΟΑΚΑ τη «βασίλισσα» ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται επίσης στο 2-2 και ισόβαθμη με την ΑΕΧ μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Α1.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Τάσος Μάνος, Κώστας Πουρσανίδης και Θόδωρος Ραχιώτης, με κομισάριο τον Κώστα Τεφτίκη. Το κλειστό «Νίκος Γκάλης» προσφέρεται για όλους όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από κοντά, ενώ εκείνοι που θα επιλέξουν την τηλεόραση δεν έχουν παρά να συντονιστούν στο COSMOTE SPORT 4HD, που είναι και το κανάλι που μεταδίδει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Ένωσης στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο κόουτς Λυκογιάννης έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες και δουλεύει προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη για την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους». «Η ΑΕΚ είναι μια δυνατή ομάδα με ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της, ξέρουμε καλά πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, εμείς προερχόμαστε από μια εβδομάδα όπου δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Δουλεύουμε σκληρά, ώστε να νιώσουμε το σώμα και τα πόδια μας έτοιμα», δήλωσε σχετικά ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ και συμπλήρωσε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, καθώς θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα, αγωνίζεται στο Basketball Champions League και για να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή από την αρχή ως το τέλος».

Από τη μεριά του, ο Μιχάλης Καμπερίδης ανέφερε πως «Ξέρουμε ότι αγωνιζόμαστε με μια μεγάλη ομάδα με κόσμο και ιστορία όπως είναι η ΑΕΚ. Ο αντίπαλος προέρχεται από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και σίγουρα θα έχει μια κόπωση, την οποία θα πρέπει εμείς ως Χολαργός να κοιτάξουμε να την εκμεταλλευτούμε. Γνωρίζουμε πως είναι μια ομάδα με ποιότητα, βάθος στο έμψυχο δυναμικό της και με παίκτες μαχητές, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό περισσότερο από κάθε άλλο ματς ως τώρα». Και πρόσθεσε: «Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, όπου αν είμαστε σοβαροί, χτυπήσουμε τις αδυναμίες της ΑΕΚ και βάλουμε τα σουτ θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς. Θα πρέπει να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για να πετύχουμε κάτι καλό, γνωρίζοντας ωστόσο πως είναι ένα δύσκολο ματς».

Όσο για το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της οποίας τη φανέλα φόρεσε για αρκετά χρόνια, τόνισε: «Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Είναι περίεργο το συναίσθημα καθώς πέρασα αρκετά χρόνια στην ΑΕΚ. Για μένα ήταν σαν οικογένεια. Όμως, πλέον δεν μπορείς να κάνεις κάτι, θα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου το Χολαργό να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σ’ έναν σπουδαίο αντίπαλο».