ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οριστικά υποψήφιος Δήμαρχος ο Δημήτρης Τούτουζας


Ο δημοφιλής Χολαργιώτης Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Δημήτρης Τούτουζας, ο μεγάλος αντίπαλος του Ηλία Αποστολόπουλου στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 | Μία ακόμη απόλυτη επιβεβαίωση του «Μένουμε Χολαργό»

Ό,τι σας γράφαμε ακριβώς τρία χρόνια πριν, επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας τρία χρόνια μετά. Όπως συμβαίνει με ό,τι διαβάζετε καθημερινά στο πρώτο Μέσο της πόλης, στα τέσσερα έως τώρα έτη ζωής του.

Το αποκλειστικό της 9ης Νοεμβρίου 2015, λοιπόν, έρχεται να επαληθευτεί από ένα… νέο αποκλειστικό. Αυτό της 11ης Δεκεμβρίου 2018! Της ημέρας που ο Δημήτρης Τούτουζας συστήνει πια δημοσίως το συνδυασμό «συν∙πολις ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ», ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την επίσημη κάθοδό του στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2019, ως υποψήφιος Δήμαρχος.

Μέσω ανοιχτής επιστολής, ο δημοφιλής Χολαργιώτης Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, αφού στηλιτεύει τη στασιμότητα στην οποία έχει περιέλθει η πόλη μας με ευθύνη Αποστολόπουλου, ζητά τη συνεργασία και τη συστράτευση με την παράταξη «συν∙πολις ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ» κάθε υγιούς, αδέσμευτης και δημοκρατικής δύναμης του Δήμου, ώστε μέσα από συλλογική προσπάθεια να μπουν Χολαργός και Παπάγου σε τροχιά βιώσιμης & ψηφιακής ανάπτυξης. Για έναν Δήμο ποιοτικά και αισθητικά αναβαθμισμένο και με μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας, που οι πολίτες θα τον ζουν, χωρίς απλώς να ζουν σε αυτόν.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Τούτουζα, αλλά και με μεγάλη μερίδα πολιτών, ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα, να προχωρήσουμε μπροστά και να διεκδικήσουμε το μέλλον μας. Διότι η πόλη μας δεν πρέπει να αρκείται στα λίγα. Μπορεί και οφείλει να απαιτήσει περισσότερα για τους δημότες της.

Με γνώμονα όλα τα ανωτέρω, ο γιος του κορυφαίου Έλληνα καρδιολόγου, Παύλου Τούτουζα, προχωρά στη συγκρότηση μιας ισχυρής και σύγχρονης δημοτικής παράταξης. Μιας παράταξης αποφασισμένης για την ανατροπή των κακώς κειμένων στο Δήμο, με συγκεκριμένο σχέδιο και όρεξη για πολλή δουλειά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Μένουμε Χολαργό», τον Δημήτρη Τούτουζα στηρίζουν ήδη ανοιχτά τα κορυφαία αυτοδιοικητικά στελέχη του Δήμου, σε μια υποψηφιότητα έτσι κι αλλιώς υπερτοπική, λόγω του ιδιαίτερου βεληνεκούς και της ξεχωριστής αίγλης της οικογένειας Τούτουζα στο πανελλήνιο.

Μην ξεχνάμε πως αδερφός του Δημήτρη Τούτουζα είναι ο Επίκουρος Καθηγητής στην Α’ Καρδιολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κώστας Τούτουζας, με τα δύο αδέρφια, μαζί με τον Γιώργο Δρόσο, να αποτελούν και τους στυλοβάτες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της πόλης, που φέτος αγωνίζεται για πρώτη φορά στα μεγάλα σαλόνια της Α1.

Όπως γράφαμε από το 2015, η παράταξη Τούτουζα αναμένεται ουσιαστικά να αποτελέσει το μοναδικό σοβαρό αντίπαλο δέος του νυν Δημάρχου στις κάλπες της επόμενης άνοιξης. Άλλωστε, η συστράτευση που ζητά ο κ. Τούτουζας δεν αφορά μόνο τους ψηφοφόρους, αλλά και έτερους υποψήφιους αιρετούς, οι οποίοι ενδέχεται ακόμη να μην έχουν μετρήσει σωστά τις πραγματικές τους δυνάμεις, στον αγώνα που υποτίθεται πως δίνουν για την πτώση του Δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου, καθώς και του σκιώδους Δημάρχου, Βασίλη Ξύδη, με τον τελευταίο να συνεχίζει να στηρίζει ανοιχτά Αποστολόπουλο.

Το «Μένουμε Χολαργό» δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα την ανοιχτή επιστολή του υποψηφίου Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Δημήτρη Τούτουζα, προς τους πολίτες, η οποία σηματοδοτεί και την έναρξη του προεκλογικού αγώνα για τη νεοσύστατη παράταξη «συν∙πολις ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ», λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση των στελεχών και του προγράμματός της, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω:

συν∙πολις
ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Ανοιχτή Επιστολή

Πολίτες του Παπάγου-Χολαργού,

Φίλες και Φίλοι,

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού, επικοινωνώ σήμερα μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Η στασιμότητα στην οποία έχει περιέλθει η πόλη μας, με απόλυτη ευθύνη της απερχόμενης δημοτικής αρχής, απαιτεί την ενεργοποίηση όλων μας. Μετά από ώριμη σκέψη, έντονο προβληματισμό και γόνιμο διάλογο, μαζί με συνδημότες και φίλους, προχωρούμε στη συγκρότηση μιας ισχυρής και σύγχρονης δημοτικής παράταξης.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με γνώμονα το συμφέρον της πόλης, τη βελτίωση της καθημερινότητας και εν τέλει την ευημερία των ανθρώπων, ο συνδυασμός μας είναι μια αποφασισμένη δημοτική παράταξη ανατροπής. Έχουμε το σχέδιο και γνωρίζουμε ότι με πολλή δουλειά μπορούμε να αναστρέψουμε τα κακώς κείμενα. Μπορούμε να προχωρήσουμε στη λειτουργική ποιοτική και αισθητική αναβάθμιση του Δήμου μας.

Απαιτούμε μια πόλη που να τη ζεις. Όχι απλά να ζεις σε αυτή. Μια πόλη που να κυριαρχεί πρωτίστως το αίσθημα ασφάλειας. Μπορούμε και θα το πετύχουμε αυτό. Έχουμε τη συνδετική ουσία: Γνώση, Εμπειρία, Αξιοπιστία.

Καλώ λοιπόν, κάθε συμπολίτη μου ανεξάρτητα του κόμματος που θα επιλέξει στις επόμενες Εθνικές εκλογές, να ενώσει την φωνή του μαζί μας. Η πόλη μας δεν πρέπει να αρκείται στα λίγα. Μπορεί και οφείλει να απαιτήσει περισσότερα για τους δημότες.

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα, να προχωρήσουμε μπροστά και να διεκδικήσουμε το μέλλον μας.

Ζητώ τη συνεργασία και τη συστράτευση κάθε υγιούς, αδέσμευτης και δημοκρατικής συλλογικής δύναμης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Ξεκινάμε μια συλλογική προσπάθεια, για να βάλουμε την πόλη μας στην τροχιά της βιώσιμης & ψηφιακής ανάπτυξης και της δημιουργικής προόδου.

Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Δημήτρης Τούτουζας
Υποψήφιος Δήμαρχος