Φιλανθρωπικού χαρακτήρα το 4ο βίντεο Κανάκη (vid)


Στο στήσιμο του «πιο όμορφου χριστουγεννιάτικου δέντρου της Αθήνας», ενός δέντρου από γάλα και στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά των Γιατρών του Κόσμου καλεί τους πολίτες μέσω του τέταρτου προεκλογικού του βίντεο ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Νικήτας Κανάκης.

Με διαφορετική χροιά το τέταρτο βίντεο του προεκλογικού διαλόγου του Νικήτα Κανάκη με τους Χολαργιώτες και τους Παπαγιώτες, με τον υποψήφιο Δήμαρχο να παραμερίζει για λίγο τα αμιγώς τοπικού ενδιαφέροντος θέματα, στρέφοντας το βλέμμα στον καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα της ιδιότητάς του ως Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου.

Έτσι, ο κ. Κανάκης καλεί τους πολίτες την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30), σε μια μέρα κατά την οποία έχει καθιερωθεί το στήσιμο του «πιο όμορφου χριστουγεννιάτικου δέντρου της Αθήνας», ενός δέντρου από γάλα, καθώς και στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά των Γιατρών του Κόσμου.

«Γιατί το μέλλον», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Νικήτας Κανάκης, «για να είναι συναρπαστικό, πρέπει να έχει και ανθρωπιά».