Τιμή σε Τίγκα και ΣΠΠΑ από την Ακαδημία Αθηνών


Τον Παπαγιώτη Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών & ΑμεΑ Χολαργού, Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα, τίμησε την Παρασκευή (21/12) η Ακαδημία Αθηνών.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρει:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑμΕΑ
B. Mελά 1–15562–Χολαργός

Δελτίο Τύπου 21

Η Ακαδημία Αθηνών Τίμησε
Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών-ΑμεΑ
και Κώστα Τίγκα για το Έργο του

Σε μια ιδιαίτερα λαμπρή τελετή στην κατάμεστη Αίθουσα Τιμών της Ακαδημίας Αθηνών έγινε η Πανηγυρική Συνεδρία της 21ης Δεκεμβρίου 2018 στην οποία τιμήθηκαν 41 Προσωπικότητες και Φορείς από την Ελλάδα, οι οποίοι ανήκαν στις τάξεις των Θετικών Επιστημών, των Γραμμάτων και των Καλών Τεχνών και των Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών.

Στην τάξη Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών τιμήθηκε ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ και ο Πρόεδρος του Κώστας Τίγκας για το έργο του στο Σύνδεσμο, αλλά και τη γενικότερη κοινωνική του προσπάθεια για την ενίσχυση των αδύναμων οικογενειών.

Η απονομή της Ύψιστης αυτής διάκρισης έγινε από τον Πρόεδρο της Ακαδημίας κ. Αντώνιο Κουνάδη. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ Κώστας Τίγκας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο αλλά και τα εκλεκτά μέλη της Ακαδημίας Αθηνών για το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για τα ΑμεΑ.

Τελειώνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο κ. Αντώνιο Κουνάδη και τα μέλη της Ακαδημίας που μας διέκριναν μεταξύ των τόσων φορέων και τίμησαν το Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ και τον Πρόεδρό του Κώστα Τίγκα. Ήταν για το Σύνδεσμο αλλά και τον Πρόεδρο, μια πολύ σημαντική και μοναδική τιμή.