Η νεολαία στηρίζει Τούτουζα

Στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού και επικεφαλής του συνδυασμού «συν∙πολις ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ», Δημήτρη Τούτουζα, η 26χρονη Χολαργιώτισσα γεωλόγος, Ειρήνη Κουμουτσέα.

Σε νέα και άφθαρτα στελέχη στοχεύει μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Δημήτρης Τούτουζας. Μακριά από περιφερόμενους κωλοτούμπες ή επαγγελματίες της πολιτικής, ο Χολαργιώτης υποψήφιος Δήμαρχος καταρτίζει ήδη ένα ψηφοδέλτιο διαφορετικό από τα άλλα, με γνήσιους και όχι ιμιτασιόν Χολαργιώτες και Παπαγιώτες, που πρωτίστως αγαπούν την πόλη τους και όχι την τσέπη τους.

Η… αρχή λοιπόν γίνεται με τη μικρότερη -ηλικιακά- της παράταξης, την Ειρήνη Κουμουτσέα! Η 26χρονη γεωλόγος έχει προλάβει ήδη να γράψει τη δική της… ιστορία στην τοπική μας κοινωνία, έχοντας διατελέσει επί μία πενταετία εκπρόσωπος Τύπου της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Χολαργού, ενώ στα μαθητικά της χρόνια υπήρξε και αθλήτρια στίβου του ΓΑΣΧ.

Το «Μένουμε Χολαργό» μόνο περήφανο μπορεί να αισθάνεται για την υποψηφιότητα της Ειρήνης, η οποία κατά το παρελθόν έχει αποτελέσει πολύτιμη συνεργάτιδα του πρώτου Μέσου της πόλης.

Η ανακοίνωση της παράταξης «συν∙πολις ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ» αναφέρει:

«Καλωσορίζουμε την Ειρήνη Κουμουτσέα στον ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ!

Γέννημα-θρέμμα Χολαργού, η Ειρήνη Κουμουτσέα, γεννηθείσα το 1993, είναι απόφοιτος του 1ου Λυκείου Χολαργού.

Το 2011 πέτυχε την εισαγωγή της στο τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με την αγάπη της και την κλίση της προς τα περιβαλλοντικά ζητήματα να γίνονται αμέσως εμφανή.

Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε σε πλήθος Πανεπιστημίων και εταιρειών του εξωτερικού, γύρω από το Περιβάλλον και την προστασία του.

Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε ουκ ολίγες παλαιοντολογικές ανασκαφές και εκπαιδευτικές ξεναγήσεις.

Διετέλεσε επί μια πενταετία (2011-16) εκπρόσωπος Τύπου του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού, λόγω της έντονης ενασχόλησης της με τα αθλητικά δρώμενα του Δήμου που είχε από τα μαθητικά της χρόνια, στα οποία υπήρξε αθλήτρια στίβου του ΓΑΣ Χολαργού.

Τέλος, έχει συμμετάσχει δύο φορές (2017-2018) σε προσομοίωση της λειτουργίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου ως βουλευτής, στις επιτροπές Κοινωνικών Υποθέσεων και Περιβάλλοντος».