Κλειστά την Τρίτη (8/1) τα σχολεία σε Χολαργό και Παπάγου

Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής Παπάγου-Χολαργού, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω της πιθανής χιονόπτωσης σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο | Ανοιχτοί οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, με το Δήμο να προτείνει προσέλευση μετά τις 9.00 π.μ.

Όπως αναμενόταν και όπως έχει αποφασιστεί από την πλειονότητα των Δήμων της Αττικής από το πρωί της Δευτέρας (7/1), κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 τα σχολικά συγκροτήματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Χολαργό και Παπάγου.

Αντιθέτως, οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά, με το Δήμο να παρακαλεί τους γονείς για τη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των παιδιών τους, εάν έχουν τη δυνατότητα, να αφήσουν τα παιδιά στους σταθμούς μετά τις 09:00.

Έτσι, η επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μετατίθεται κατά μία ημέρα, με πιθανότερη πλέον ημερομηνία επανέναρξης των μαθημάτων, μετά την περίοδο των Χριστουγέννων, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019.