«Μπήκαν στο σπίτι μας την ώρα που κοιμόμασταν»

Συγκλονιστική μαρτυρία κατοίκου της οδού Καρπάθου στο «Μένουμε Χολαργό» μία μόλις ημέρα μετά την εισβολή σε πολυκατοικία της οδού Αρτέμιδος.

Τα όσα αναφέρει η Ν.Μ. προκαλούν ανατριχίλα, από τη στιγμή που το ίδιο της το παιδί έφτασε να παριστάνει πως κοιμάται, την ώρα που οι ληστές είχαν εισβάλει στο διαμέρισμά τους στην οδό Καρπάθου στον Άνω Χολαργό.

Το συμβάν που κατήγγειλε τη Δευτέρα (14/1) στο πρώτο Μέσο της πόλης η Ν.Μ., με αφορμή το περιστατικό της Κυριακής (13/1) στην οδό Αρτέμιδος, έλαβε χώρα το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018.

Στις 7.00 το απόγευμα οι διαρρήκτες εισέβαλαν σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου σε πολυκατοικία της οδού Καρπάθου, την ώρα που στο σπίτι ξεκουραζόταν ολόκληρη η οικογένεια.

Ο γιος της καταγγέλλουσας, που προφανώς τους αντιλήφθηκε, παρίστανε πως κοιμόταν, με τους ληστές να τρέπονται σε φυγή στη θέα ύπαρξης ατόμων εντός του χώρου που μόλις είχαν παραβιάσει.

Οι ίδιοι δράστες, λίγο πιο πριν, είχαν προλάβει να κάνουν φύλλο και φτερό διπλανό διαμέρισμα, με την αστυνομία που κλήθηκε στη συνέχεια για την καταγραφή να συλλέγει τα σχετικά δακτυλικά αποτυπώματα.

Η Χολαργιώτισσα Ν.Μ., αφού μοιράζεται μέσω του «Μένουμε Χολαργό» με τους συμπολίτες της το έντονο προσωπικό της βίωμα, κάνει έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για περισσότερη ασφάλεια, καθώς, όπως χαρακτηριστικά τονίζει, «δεν γίνεται να ζούμε με το φόβο καθημερινά μέσα στο ίδιο μας το σπίτι».

Διαβάστε αναλυτικά τη σχετική μαρτυρία:

«Καλησπέρα σας, ειδα χτες που ανεβάσατε για την ληστεια στην οδό Αρτέμιδος στον Χολαργό…απλά ήθελα μέρες τωρα να σας στείλω…και στην Καρπάθου στον Ανω Χολαργό στις 29 Δεκεμβριου 2018, μπήκαν στις 7 το απόγευμα στον πρώτο όροφο και ειμασταν μεσα στο σπιτι και κοιμομασταν..ο γιος μου έκανε πως κοιμοταν, τον ειδαν και έτρεξαν. και έφυγαν…καλεσαμε την αστυνομια…το δίπλα σπιτι στον πρωτο όροφο…το έκαναν φύλο και φτερό…. Το δηλώσαμε στην αστυνομια…βρηκαν και δακτυλικά αποτυπώματα….Κατι πρεπει να γίνει…δεν γινεται να ζούμε με τον φόβο καθημερινά μέσα στο ιδιο μας το σπίτι».