Ο Αγγελος παπασημακοπουλος πάει… Χολαργός-Ολυμπιακός!

Μαζί με το άτομο της αρεσκείας του, ο νικητής του μεγάλου διαγωνισμού του «Μένουμε Χολαργό», Αγγελος παπασημακοπουλος, θα απολαύσει εντελώς δωρεάν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕ Χολαργού απέναντι σε έναν από τους μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019.

Και το όνομα αυτού… Αγγελος παπασημακοπουλος! Ο μεγάλος νικητής του πρώτου φετινού διαγωνισμού του «Μένουμε Χολαργό» θα έχει την ευκαιρία μαζί με το άτομο της αρεσκείας του να απολαύσει από κοντά και εντελώς δωρεάν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕ Χολαργού απέναντι σε έναν από τους μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στις 17:00.

Η πρώτη διπλή πρόσκληση για το «Αντώνης Τρίτσης», μια προσφορά της ΚΑΕ Χολαργός και του μεγαλύτερου ενημερωτικού Μέσου της περιοχής προς τους αναγνώστες του, βρήκε κάτοχο και έπεται συνέχεια.

Πάντα παρών στα κορυφαία αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα της πόλης, το «Μένουμε Χολαργό» θα συνεχίσει να σας προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις, στέλνοντάς σας εντελώς δωρεάν σε εξίσου μοναδικές και επιλεγμένες αθλητικές και καλλιτεχνικές βραδιές.

Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν!

Υ.Γ. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους περισσότερους από 300 αναγνώστες μας που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, είτε κάνοντας Like, Share ή Comment στη σχετική ανάρτηση, είτε στέλνοντας μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο.