Πλαστικά καθίσματα στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Παπάγου (pics)

Στην τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων στις εξέδρες των ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου προχώρησε ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια θετική πρωτοβουλία, έστω και αν επιλέχθηκε να πραγματοποιηθεί σε προεκλογική περίοδο.

Μην ξεχνάμε, ωστόσο, την εικόνα που συνεχίζουν να παρουσιάζουν αντίστοιχες εγκαταστάσεις του Χολαργού, όπως για παράδειγμα εκείνη της οδού Ναυαρίνου.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) Παπάγου-Χολαργού αναφέρει:

Τοποθέτηση νέων καθισμάτων στα γήπεδα μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου

O Δήμος μας προχώρησε στην εξόπλιση των εξωτερικών γηπέδων μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου με πλαστικά καθίσματα. Η κίνηση αυτή αναβαθμίζει το επίπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων με γνώμονα πάντοτε την προώθηση του αθλητισμού στο Δήμο μας και την προσέλκυση όλο και περισσότερων αθλουμένων σε ένα σύγχρονο και πολιτισμένο αθλητικό περιβάλλον.

Τις εγκαταστάσεις επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, κύριος Ηλίας Αποστολόπουλος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ, κύριο Δημήτριο Οικονόμου.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε της ευαρέσκειά του για το πραγματοποιηθέν έργο και διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Οργανισμού ότι ο εκσυγχρονισμός των υλικοτεχνικών εγκαταστάσεων θα συνεχιστεί.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ
Δημήτριος Οικονόμου