Σταθερά στο πλευρό της «Κιβωτού» ο ΟΦΧ

Ο Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού (ΟΦΧ), με την υποστήριξη του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, διοργανώνει το 2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά για την Κιβωτό του Κόσμου.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 (15:00). Θα συμμετάσχει ο ΟΦΧ με τα τμήματα Κ12, Κ14 & Κ16, καθώς και οι ομάδες των Πανιωνίου, Λουτρακίου, Πέρα Κλουμπ, Κεραυνού Κερατέας, Ατλαντίδας, Κηφισιάς και Παπάγου.

Η μόνη υποχρέωση των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά είναι οι αθλητές τους να προσέλθουν στο «Μαρκ Μαρσώ» και το Νταμάρι με σακούλες γεμάτες τρόφιμα και φάρμακα, ώστε στη συνέχεια αυτά να παραληφθούν από τους ανθρώπους της Κιβωτού του Κόσμου.

Μάλιστα, η διοίκηση του ΟΦΧ έδωσε στη δημοσιότητα και την ευχαριστήρια απαντητική επιστολή από την αντίστοιχη της Κιβωτού, στην οποία ο εκπρόσωπος της δεύτερης εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τη βοήθεια από πλευράς της ομάδας του Χολαργού:

«Αξιότιμε κ. Κουτουνίδη,

Θερμοί χαιρετισμοί από την Κιβωτό του Κόσμου. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την επικοινωνία και την πρόθεση προσφοράς σας και φέτος. Τείνει να γίνει παράδοση και θεσμός το τουρνουά αυτό. Με χαρά αποδεχόμαστε την πρότασή σας. Όπως και πέρσι θα είναι η βοήθεια σε τρόφιμα και αναλώσιμα;

Όπως γνωρίζετε στα 20 χρόνια λειτουργίας μας δεν έχουμε λάβει ποτέ κρατική ενίσχυση και στηριζόμαστε αποκλειστικά στην αγάπη του κόσμου, όπως εσείς. Επομένως, η βοήθειά σας είναι πραγματικά πολύ σημαντική για εμάς.

Παρακαλώ δεχθείτε ένα μεγάλο, θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους εμάς εδώ στην Κιβωτό του Κόσμου για τα ευγενικά σας συναισθήματα και τον ανθρωπισμό σας προς το απροστάτευτο παιδί.

Σας αποστέλλουμε το λογότυπό μας για την αφίσα. Να μας τη στείλετε και μας να την αναρτήσουμε. Δεν ξέρουμε από τώρα το πρόγραμμα του π. Αντωνίου, αλλά έτσι κι αλλιώς θα έρθει εκπρόσωπός μας εκείνη την ημέρα. Ενημερώστε μας παρακαλώ για τη συνέχεια.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας!

Με εκτίμηση,
Νίκος Χριστόπουλος
Κιβωτός του Κόσμου
www.kivotostoukosmou.org».