Στο «Αντώνης Τρίτσης» ο πατήρ Αντώνιος και τα «παιδιά του»


Επίτιμοι προσκεκλημένοι της ΑΕ Χολαργού στο σαββατιάτικο (12/1) ματς απέναντι στον Πανιώνιο ο αγαπητός σε όλους πατήρ Αντώνιος Παπανικολάου και τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Το σχετικό κάλεσμα της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού αναφέρει:

«Αγαπητοί γονείς,

Ο συλλογός μας στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης διοργανώνει σε συνεργασία με την ΚΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ το ερχόμενο Σάββατο κατά την διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα της ανδρικής ομάδας με τον Πανιώνιο τις ακόλουθες δράσεις.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά.

🔹Επιτιμοι Προσκεκκλημένοι: τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου και ο ιερέας Αντώνιος Παπανικολάου γνωστός και ως “πάτερ Αντώνιος” στον οποίο απονεμήθηκε πρόσφατα από το Ευρωπαικό κοινοβούλιο το βραβείο του «Καλύτερου Ευρωπαίου Πολίτη». 🙏

📌 https://www.kivotostoukosmou.org/el/kivotos-tou-kosmou/pater-antonios

🔹Στην διάρκεια του ημιχρόνου θα γίνει αγώνας μεταξύ της ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ομάδας επιλέκτων αθλητών της Κιβωτού του Κόσμου!

🔹Μετά τον αγώνα της ανδρικής ομάδας, κατά την διάρκεια της ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ πίτας του συλλόγου, θα βραβευτεί για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο ο πάτερ Αντώνιος.

▶️Σε συννενόηση με την Κιβωτό του Κόσμου καθ´όλη την διάρκεια της εβδομάδας θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία του συλλόγου ( κλειστό Αντ. Τρίτσης)

Σας καλούμε να συνεισφέρετε ότι μπορεί ο καθένας.

Συνημμένα δείτε σχετική ενημέρωση.

⚠️Τρόφιμα και είδη των οποίων η συντήρηση απαιτεί ψυγείο θα συγκεντρωθούν αποκλειστικά την ημέρα του αγώνα μεταξύ 13:00-15:30 ⚠️».