Το φλουρί στο Χολαργό! (pics)

Σε πανηγυρικό και ενθουσιώδες κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού, παρουσία πλήθους επωνύμων.

Σε πελάγη ευτυχίας μετά την απίστευτη νίκη επί του Πανιωνίου, διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες και κόσμος συμμετείχαν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού για το 2019, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης».

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, η Βουλευτής Επικρατείας και υπεύθυνη του τομέα Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Κεραμέως, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο πρώην προπονητής και πρώην Υπουργός, Γιάννης Ιωαννίδης, ο τέως Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας, Σάκης Ιωαννίδης, το μέλος του τομέα Τουρισμού και του τομέα Ψηφιακής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Φώτης Καρύδας, καθώς και ο τέως Πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής.

Όλοι, στο πλευρό των διοικητικών ηγετών της ΚΑΕ Χολαργός, του Γιώργου Δρόσου και των Κώστα και Δημήτρη Τούτουζα, με τον τελευταίο και υποψήφιο Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού να αποτελεί και τον άτυπο οικοδεσπότη της εκδήλωσης. Μιας εκδήλωσης που είχε για κεντρικό παρουσιαστή το γνωστό δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Βαγγέλη Ιωάννου.

Τα πρόσωπα που τιμήθηκαν φέτος από την ΑΕ Χολαργού ήταν:

  • Ο πατήρ Αντώνιος Παπανικολάου, επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου, για τη μεγάλη ανθρωπιστική και κοινωνική προσφορά του.
  • Ο καθηγητής καρδιολογίας, Κώστας Τούτουζας, επιστήμονας, παράγοντας, αθλητής και φίλος της ΑΕΧ, για την ανιδιοτελή και διαχρονική προσφορά του.
  • Ο Γιάννης Ιωαννίδης, για την προσφορά του στην ελληνική καλαθοσφαίριση.
  • Ο περσινός αρχηγός της ομάδας, Άγγελος Τσάμης, για την προσφορά του και το ήθος του στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, ο οποίος ήρθε στο Χολαργό από την Πάτρα όπου και αγωνίζεται με τα χρώματα της Αχαγιάς ’82, αποκλειστικά για τη βράβευσή του.
  • Ο Πρόεδρος του ΟΦΧ, Βασίλης Παπαβασιλείου, ως φίλαθλος της χρονιάς.
  • Ο Μιχάλης Κακιούζης, για την προσφορά του και το ήθος του στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.
  • Βραβεύτηκαν, επίσης, τρεις αθλητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, για την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις.