«Χάλκινος» ο Λεκκός στο Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου!

Στην τρίτη θέση του αγωνίσματος των 200 μέτρων ο Χολαργιώτης δρομέας του ΓΑΣ Χολαργού, Γιώργος Λεκκός | Αθλητικός πολιτισμός από τον έτερο στιβικό σύλλογο της πόλης, ΣΚΑ Χολαργού-Παπάγου, με συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τον αθλητή

Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο, λοιπόν, για το Χολαργιώτη δρομέα του ΓΑΣ Χολαργού, Γιώργο Λεκκό, στο αγώνισμα των 200 μέτρων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, που διεξήχθη την Κυριακή (10/2) στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Ο 22άχρονος αθλητής του ΓΑΣΧ τερμάτισε σε χρόνο 22.15, πίσω από τους Παναγιώτη Τριβυζά (ΟΣΦΠ) και Βαγγέλη Καΐκη (ΓΕΑ Τρικάλων), οι οποίοι κατέγραψαν χρόνο 21.41 και 21.93 αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την επιτυχία Λεκκού-ΓΑΣΧ ο έτερος στιβικός σύλλογος της πόλης, ο ΣΚΑ Χολαργού-Παπάγου, σε μια κίνηση αθλητικού πολιτισμού, εξέδωσε ειδική ανακοίνωση, με την οποία συγχαίρει τον αθλητή για τη μεγάλη του επιτυχία.

Συγκεκριμένα:

«Ο ΣΚΑ Χολαργού-Παπάγου συγχαίρει τον αθλητή του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού, Γιώργο Λεκκό, για την εξαιρετική του επίδοση και το μετάλλιο στα 200 μέτρα. Του ευχόμαστε κι άλλες επιτυχίες!».