Διέψευσε Σταθόπουλο ο Αποστολόπουλος


Κανονικά προχωράει το θέμα της εγκατάστασης του μπαλονιού στο Νταμάρι σύμφωνα με το Δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο, ο οποίος άδειασε τον ομόλογό του της Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο.

Ομόφωνα ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης (12/2) η αποδοχή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για την εγκατάσταση του λυόμενου στεγάστρου στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου Χολαργού στο λόφο Τσακού.

Ο Ηλίας Αποστολόπουλος ουσιαστικά άδειασε τον ομόλογό του της Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο, δηλώνοντας πως ο γειτονικός Δήμαρχος κατάλαβε ό,τι τον… βόλευε να καταλάβει από την πρόσφατη συνάντησή τους στο Δημαρχείο του Χολαργού.

Ο κ. Αποστολόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν δύναται να έχει λόγο σε έκταση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, από τη στιγμή που ο τελευταίος είναι ο κατ’ ουσίαν ιδιοκτήτης και διαχειριστής των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Νταμάρι. Άγνωστο ωστόσο παραμένει το τι θα συμβεί σε περίπτωση καταγγελίας του έργου από τρίτους.

Από την πλευρά του, ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος, Δημήτρης Τούτουζας, στην τοποθέτησή του επεσήμανε τον κίνδυνο οριστικής απώλειας του έργου, λόγω των χειρισμών της διοίκησης Αποστολόπουλου, δεσμευόμενος παράλληλα για την άμεση υλοποίησή του σε περίπτωση εκλογής του συνδυασμού «συν∙πολις ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ» στη διοίκηση του Δήμου.