Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ: Με Τούτουζα και ο Φάνης Παπαδόπουλος!


«Ο κύριος Αποστολόπουλος έχει μετατρέψει το γραφείο του Δημάρχου σε προεκλογικό κέντρο του συνδυασμού του. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Δημήτρης Τούτουζας, με την ικανή του ομάδα, θα θέσει τέλος στη χρήση της δημοτικής περιουσίας από άτομα, παραταξιακές ταμπέλες και διαφημίσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων σε μήνυμά του ο νέος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «συν∙πολις ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ», Φάνης Παπαδόπουλος.

Η ανακοίνωση της παράταξης «συν∙πολις ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ», για την υποψηφιότητα Παπαδόπουλου:

«Η ομάδα μεγαλώνει! Ο Θεοφάνης Παπαδόπουλος ενώνει τις δυνάμεις του με τον Δημήτρη Τούτουζα.

Ο Θεοφάνης γεννήθηκε το 1978 στο Αίγιο Αχαΐας. Από το 1993 κατοικεί στου Παπάγου.

Έχει σπουδάσει Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων (Διοίκηση και Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων, Πανεπιστήμιο Αθηνών & Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – πρ. ΑΣΟΕΕ) και σήμερα είναι υποψήφιος διδάκτωρ με αντικείμενο τη Διοίκηση και Οικονομική Ανάλυση Έργων στον Δημόσιο Τομέα, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Είναι διαχειριστής συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, στην Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Παπαναστασοπούλου, υποψήφια Διδάκτορα Παντείου Πανεπιστημίου και έχει ένα παιδί».

Το μήνυμα του Φάνη Παπαδόπουλου με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:

«Αγαπητοί μου φίλοι,

Πολλές φορές ως πολίτης και ως δημότης έχω βιώσει το αίσθημα της αποστροφής προς την πολιτική. Η πολυετής αδράνεια και η έλλειψη προσανατολισμού έχουν δημιουργήσει την εντύπωση ότι δεν αξίζει η συμμετοχή και η προσπάθεια. Καθεστωτικές νοοτροπίες, ακόμα και στον μικρόκοσμο ενός Δήμου, έχουν εγκλωβίσει ανθρώπους με ικανότητες και όραμα στην απραξία.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Τούτουζα αποτελεί μία ευχάριστη εξέλιξη για τον Δήμο μας. Απέναντι στα ψεύτικα χαμόγελα, ο Δημήτρης προτάσσει την ειλικρίνεια και τη συνέπεια των λόγων και των πράξεών του. Είναι έντιμος και ειλικρινής. Έχει την ικανότητα να συνθέτει και όχι να διχάζει. Συνδυάζει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα αναβαθμίσουν περαιτέρω τον ρόλο του Δημάρχου.

Η πρόταση του Δημήτρη να συμπορευτώ με τον συνδυασμό Συν- Πόλις με έκανε να σκεφτώ και να επαναπροσδιορίσω τη στάση μου απέναντι στο πολιτικό γίγνεσθαι. Να σας εξηγήσω με ένα απλό παράδειγμα. Τις τελευταίες μέρες δυσανασχετώ με το γεγονός ότι ο κύριος Αποστολόπουλος έχει μετατρέψει το γραφείο του Δημάρχου σε προεκλογικό κέντρο του συνδυασμού του. Θεωρώ θεσμικό ατόπημα την τοποθέτηση φωτογραφιών και διαφημιστικού υλικού του συνδυασμού «Μαζί για την Πόλη μας» τόσο στο γραφείο του Δημάρχου όσο και στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου μας. Μέχρι πρότινος τί θα έκανα; Απλά θα γκρίνιαζα. Πιθανότατα να έκανα και κάποια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως, η γκρίνια και η κριτική δεν είναι αρκετά για να αλλάξουν όσα μας ενοχλούν. Όπως λέει η γνωστή παροιμία: «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη». Είμαι πεπεισμένος ότι ο Δημήτρης Τούτουζας, με την ικανή του ομάδα, θα θέσει τέλος στη χρήση της δημοτικής περιουσίας από άτομα, παραταξιακές ταμπέλες και διαφημίσεις.

Με εφόδια την εμπειρία μου στη δημόσια διοίκηση και την ακαδημαϊκή μου κατάρτιση σας γνωστοποιώ την υποψηφιότητά μου και σας ζητώ – αν όχι τη στήριξη- την υποστήριξή σας!

Μπορώ να συμβάλλω:

Στη διασφάλιση της χρηστής οικονομικής διαχείρισης του δήμου μας. Καλή διαχείριση δεν είναι μόνο το να κλείνει το έτος με πλεόνασμα. Χρηστή οικονομική διαχείριση είναι ακόμα και όταν ξοδεύεις 1 ευρώ από τον προϋπολογισμό του Δήμου αυτό να το κάνεις σεβόμενος την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και νομολογία, τον ανταγωνισμό και τις αρχές της δημοσιότητας, της ίσης μεταχείρισης και της μη διάκρισης.

Στην αναβάθμιση του Δήμου μας όσο αφορά τον τομέα της χρήσης νέων τεχνολογιών για την εξυπηρέτηση του δημότη και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση για τη διασφάλιση της ανοιχτής διοίκησης. Δεν αρκούν μερικές αποσπασματικές εφαρμογές κινητών για τη βελτίωση της εμπειρίας του πολίτη. Χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης σε κάθε λειτουργία και σε κάθε διαδικασία του Δήμου.

Το σύντομο χρονικό διάστημα μέχρι τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών:

Θα σας αναλύσω -κυρίως μέσω του διαδικτύου- τις σκέψεις μου.
Δεν θα σας στείλω ενοχλητικά μηνύματα στο κινητό.
Δεν θα σας σταματήσω στη λαϊκή αγορά για να σας δώσω φυλλάδιο μου.
Εάν θέλετε μπορείτε να με βρείτε στην ιστοσελίδα www.fanispapadopoulos.gr και στους λογαριασμούς μου στα social media.
Ζούμε σε ένα όμορφο προάστιο. Μπορούμε να το κάνουμε ομορφότερο.

Φιλικά,

Θεοφάνης Παπαδόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού».