Λάσπη στον ανεμιστήρα από την παράταξη Αποστολόπουλου (pics)


Αήθης επίθεση της παράταξης του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού προς τον επικεφαλής και τα μέλη των οικογενειών των «8 Προτάσεων».

Την ώρα που ο Ηλίας Αποστολόπουλος ανακοινώνει σχεδόν καθημερινά στελέχη των 30 και 50 σταυρών, τα οποία θα «εργαστούν» ώστε στο τέλος Δημοτικοί Σύμβουλοι να εκλεγούν όσοι εκλέγονται από τη δεκαετία του ’90 και ακόμη παλαιότερα, δηλαδή οι ίδιοι και οι ίδιοι, η «κυβερνητική» παράταξη «Μαζί για την Πόλη μας» δεν χάνει καμία ευκαιρία επίθεσης και σπίλωσης αντιπάλων υποψηφίων.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα, η επίθεση στη Νατάσσα Χαμηλοθώρη, τη σύζυγο του επικεφαλής των «8 Προτάσεων», Χάρη Κουγιουμτζόπουλου. Μέσω της επίσημης σελίδας των «8 Προτάσεων» στο Facebook, η παράταξη «Μαζί για την Πόλη μας» κάνει λόγο για προνομιακές μεταχειρίσεις του ΣΠΑΥ προς την εταιρεία της κ. Χαμηλοθώρη, με μεσολαβητή το Χάρη Κουγιουμτζόπουλο, αφήνοντας μάλιστα υπόνοιες για αντικανονική κάθοδο του τελευταίου στις εκλογές του 2014.

Είχε προηγηθεί η ευθεία επίθεση σε έτερο μέλος των «8 Προτάσεων» και συγκεκριμένα στη Μαρία Σιώτου, όταν συγγενικό πρόσωπο του Ηλία Αποστολόπουλου εξαπέλυσε μέσω Facebook δημόσια πυρά προς την ίδια και τον πατέρα της, με αφορμή την επαγγελματική δραστηριότητα του κ. Σιώτου.

Είναι πλέον φανερό πως, παρά τα καθημερινά επικοινωνιακά τρικ με παρουσιάσεις στελεχών που απλώς θα συμπληρώσουν ένα ψηφοδέλτιο και μέχρι εκεί (θα υπάρξει σύντομα ονομαστική ανάλυση επί τούτου), βασιλόπιτες, τέντες (!) και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, ο Ηλίας Αποστολόπουλος, απομονωμένος από αληθινούς συνεργάτες και πρωτίστως φίλους, στην πραγματικότητα βρίσκεται σε μια δύσκολη και περίεργη θέση, 3,5 μόλις μήνες πριν από την κάλπη, κάτι που ξεκάθαρα βγαίνει προς τα έξω και από το ίδιο του το περιβάλλον.

Και όλα αυτά, χωρίς ακόμη να έχει δει το φως της δημοσιότητας συγκεκριμένη ανταλλαγή επιστολών από Παπάγου μεριά…