«Μπαμ» Τούτουζα με Δεμέστιχα!

Σπουδαία προσθήκη για την παράταξη Τούτουζα και ισχυρό πλήγμα για την παράταξη Αποστολόπουλου η προσχώρηση του πασίγνωστου Παπαγιώτη εκπαιδευτικού και νυν Δημοτικού Συμβούλου Παπάγου-Χολαργού, Παναγιώτη Δεμέστιχα, στο συνδυασμό «συν∙πολις ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ».

Στην παράταξη «συν∙πολις ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ» του υποψηφίου Δημάρχου, Δημήτρη Τούτουζα, επίσημα πια από την Τρίτη (12/2) και ο Παναγιώτης Δεμέστιχας.

Γνωστός στο ευρύ κοινό σε Παπάγου και Χολαργό, ο ιδιοκτήτης του ομώνυμου φροντιστηρίου της οδού Κορυτσάς, αν και… πρωτοεμφανιζόμενος, είχε εκλεγεί πανηγυρικά Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου στις εκλογές του 2014, λαμβάνοντας την τρίτη θέση στην εκλογική περιφέρεια Παπάγου, με 772 σταυρούς.

Μόλις πριν από δύο μήνες (Δεκέμβριος 2018), ο κ. Δεμέστιχας ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη του Δημάρχου, αποδυναμώνοντας αισθητά την τελευταία, τόσο εκλογικά, όσο και από πλευράς ποιότητας στελεχιακού δυναμικού.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως ο Παναγιώτης Δεμέστιχας ουδέποτε αξιοποιήθηκε από τον Ηλία Αποστολόπουλο, με το νεαρό Δήμαρχο να προτιμά καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του τη στελέχωση των καίριων θέσεων της Δημοτικής Αρχής με άτομα μιας άλλης εποχής και ηλικίας.

Η ανακοίνωση της παράταξης «συν∙πολις ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ» για τη νέα αυτή συνεργασία:

«Οι δυνατές ομάδες κάνουν τη διαφορά! Ο Παναγιώτης Δεμέστιχας με τον Δημήτρη Τούτουζα και τον Συν-Πόλις.

Ο Παναγιώτης Δεμέστιχας γεννήθηκε στον Παπάγο και τελείωσε το 1ο Λύκειο. Είναι κάτοχος πτυχίου Κλασικής Φιλολογίας ΕΚΠΑ, MSc στη Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων και έχει κάνει μετεκπαίδευση στην Ιστορία.

Σήμερα είναι ιδιοκτήτης φροντιστηρίου και εκπαιδευτικός σε φιλολογικά μαθήματα του www.kks.gr και έχει επιμεληθεί φιλολογικά μαθήματα σε πλατφόρμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Έχει εκδοτικό έργο στη γραμματική της αρχαίας ελληνικής γλώσσας (εκδόσεις Γκιούρδας), πληθώρα βοηθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας και αρθρογραφία στον τοπικό τύπο.

Είναι Δημοτικός σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού και έχει διατελέσει πρόεδρος της β ́ βαθμιας σχολικής επιτροπής καθώς και αρχηγός στη 2η ομάδα Προσκόπων Παπάγου».

Η δήλωση του Παναγιώτη Δεμέστιχα:

«Μια φωτογραφία πριν από τρία χρόνια αυθόρμητη, αλλά όπως αποδείχθηκε προφητική…

Φίλοι συνδημότες, όσοι με ξέρουν προσωπικά, επαγγελματικά και από τη θητεία μου
ως προέδρου στη σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γνωρίζουν ότι με τους συνεργάτες μου και από διαφορετικές παρατάξεις, με τους εκλεκτούς δ/ντες των σχολείων μας και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, δουλεύουμε πάνω στη βάση αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων, μεθοδικότητας, συγκεκριμένης στοχοθεσίας, και πάνω απ’ όλα ουσιαστικών σχέσεων και στενής συνεργασίας με όλους τους συνδημότες.

Με όραμα πάντα μια υψηλή ανταποδοτικότητα στην παροχή υπηρεσιών, από ένα δήμο με πολλές δυνατότητες προς όφελος του ίδιου του “Δήμου”.

Στο πρόσωπο λοιπόν του φίλου και υποψηφίου δημάρχου κου Δημήτρη Τούτουζα, βλέπω έναν άνθρωπο που έχει αυτό το όραμα για ένα δημιουργικό μέλλον, γι’ αυτό και σας προτρέπω να συμπορευθούμε σε αυτή την προσπάθεια, “παρέχοντας εαυτόν” στη διάθεση του κάθε συμπολίτη μας για κοινό προβληματισμό ως προς τη νέα προοπτική του Δήμου μας.

Συν Αθηνά λοιπόν και… Συν – Πολις… Κίνει».