«Μπήκαν σαν κύριοι στην Πυθαγόρα 25»

Καθημερινό φαινόμενο πια οι διαρρήξεις κατοικιών σε ολόκληρη την περιοχή του Χολαργού | Ανοχύρωτη η πόλη, την ώρα που ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, καυχιέται για τη «μηδαμινή έως ανύπαρκτη αύξηση της εγκληματικότητας στο Δήμο»

«Προχθές Δευτέρα (18/2), ημέρα Λαϊκής Αγοράς (κλασική επιλογή κλεφτών) και ώρα 11.00 το πρωί, μπήκαν σαν κύριοι στο 2ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Πυθαγόρα 25, άνοιξαν με πασπαρτού πόρτα ασφαλείας, μπήκαν, πήραν ένα λάπτοπ και έφυγαν προτού γυρίσουν οι ένοικοι. Κλείδωσαν κιόλας, φεύγοντας άνετοι».

Η ανωτέρω -επιβεβαιωμένη- μαρτυρία κατέφτασε την Τετάρτη (20/12) στο «Μένουμε Χολαργό», μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο τη λίστα των διαρρήξεων στην πόλη. Απ’ άκρη σ’ άκρη, ο Χολαργός μοιάζει ξεκάθαρα πλέον με… ξέφραγο αμπέλι, με τους κακοποιούς να δρουν ανεξέλεγκτα σε κάθε γειτονιά.

Κι όλα αυτά, την ώρα που η ίδια η Δημοτική Αρχή Παπάγου-Χολαργού, διά στόματος Δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου, ισχυρίζεται πως η εγκληματικότητα στην περιοχή παρουσιάζει μηδαμινή έως ανύπαρκτη αύξηση, διαψεύδοντας πανηγυρικά τα επίσημα στοιχεία του ΑΤ Χολαργού-Παπάγου…