Στον Τίμιο Σταυρό ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής


Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών, κ. Συμεών, θα προεξάρχει για πρώτη φορά σε Θεία Λειτουργία στον εν λόγω Ναό, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, ενώ αμέσως μετά θα τελέσει τα εγκαίνια του Ενοριακού Κέντρου Νεότητας «Ο Άγιος Υάκινθος».

Για μία ακόμη φορά ο αγαπητός σε όλους Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών, κ. Συμεών, θα βρεθεί στον Ενοριακό Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Χολαργού.

Ο κ. Συμεών θα προεξάρχει για πρώτη φορά σε Θεία Λειτουργία στον εν λόγω Ναό, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, ενώ αμέσως μετά (11:00) θα τελέσει τα εγκαίνια του Ενοριακού Κέντρου Νεότητας «Ο Άγιος Υάκινθος», που βρίσκεται πλησίον του Ναού και συγκεκριμένα στον ισόγειο χώρο της οδού Αναστάσεως 61-63.

Μάλιστα, στο πλαίσιο των ομιλιών της Σχολής Γονέων, η οποία εδρεύει στον «Άγιο Υάκινθο», την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 (19:00) θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Παιδαγωγικές συμβουλές από τον Απόστολο Παύλο» και ομιλητή έναν κατά κοινή ομολογία εξαίρετο ιερέα, πνευματικό και ιεροκήρυκα, τον Αρχιμανδρίτη Μεθόδιο Κρητικό, Ηγούμενο του Ιερού Ησυχαστηρίου Αναστάντος Χριστού της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.