ΣΥΝ-υποψήφιος και ο Παναγιώτης Μακρίδης


Στο συνδυασμό προσωπικοτήτων («συν∙πολις ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ») του Δημήτρη Τούτουζα και ο πρώην Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Χολαργού και νυν Κοινοτικός Σύμβουλος της πόλης, Παναγιώτης Μακρίδης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Νέο μέλος της παράταξής μας ο Παναγιώτης Μακρίδης.

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στην Κύπρο από πατέρα Μακεδόνα και μητέρα Ελληνοκύπρια. Κατοικεί στο Χολαργό από το 1976, όπου και τελείωσε το σχολείο.

Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μονωδία στο Ελληνικό Ωδείο. Εργάστηκε σε αρχικά σε τράπεζα, ενώ μπήκε παράλληλα στον χώρο της μετάφρασης-διερμηνείας με ειδίκευση στον υποτιτλισμό. Από το 2007 έχει το δικό του ηλεκτρονικό πολιτιστικό περιοδικό (ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ) και δραστηριοποιείται στις δημόσιες σχέσεις, τη δημιουργία και την προβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων και συναυλιών.

Με τα κοινά άρχισε να ασχολείται το 2004 εντασσόμενος στο Πνευματικό & Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χολαργού, όπου τελικά εξελέγη Πρόεδρός του. Έργα του μεταξύ άλλων, μουσικές συναυλίες, κινηματογραφικοί αφιερωματικοί κύκλοι (Κινηματογραφική Λέσχη), κυριακάτικες πρωινές εκδηλώσεις αφιερωμένες στα παιδιά κ.ά. Στήριξε τις θεατρικές και πολιτιστικές ομάδες του δήμου και συνεργάστηκε με Πρεσβείες.

Είναι εκλεγμένος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, πιστοποιημένο μέλος της Δασοπροστασίας-Δασοπυρόσβεσης του Δήμου (ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.) και εκπρόσωπος Αθηνών της Παμμακεδονικής Ένωσης Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος-Αυστραλίας».