ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ: «Θύμα του Αποστολόπουλου και το μπαλόνι στο Νταμάρι»

Ανακοίνωση-καταπέλτης του υποψηφίου Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού και επικεφαλής του συνδυασμού «συν∙πολις ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ», Δημήτρη Τούτουζα, για την αδράνεια και τη στασιμότητα στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος στα πέντε χρόνια διοίκησης Αποστολόπουλου, με αφορμή και τη διαφαινόμενη ματαίωση της τοποθέτησης μπαλονιού στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στο Νταμάρι.

Παράλληλα, ο κ. Τούτουζας δεσμεύεται δημόσια να κάνει ο ίδιος και η παράταξή του πράξη το αθλητικό αυτό όνειρο δεκαετιών για την πόλη, ώστε όλα τα παιδιά και όλα τα αθλήματα που απαιτείται να αποκτήσουν επιτέλους της δική τους στέγη.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Από την πρώτη στιγμή μιλήσαμε για την αδράνεια και στασιμότητα που έχει περιέλθει ο δήμος μας στα πέντε χρόνια διοίκησης Αποστολόπουλου. Δεν φανταστήκαμε ότι θύμα αυτής της αδιαφορίας θα ήταν και το όνειρο εκατοντάδων παιδιών, εκατοντάδων μικρών αθλητών. Του μέλλοντος αυτής της πόλης αλλά και της χώρας.

Το περίφημο “μπαλόνι” που θα στέγαζε τα όνειρα των αθλητικών ακαδημιών του Παπάγου-Χολαργού δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά γιατί παρά την έγκριση και τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας, η διοίκηση Αποστολόπουλου δεν έχει κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες αλλαγής του ρυμοτομικού σχεδίου στον λόφο Τσακού και δεν έχει εξασφαλίσει τους απαραίτητους πολεοδομικούς όρους για την κατασκευή του.

Πέντε χρόνια μετά!

Αρκετά λοιπόν! Δεσμευόμαστε να κάνουμε το όνειρο πράξη. Όλα τα παιδιά και όλα τα αθλήματα που απαιτείται θα αποκτήσουν στέγη.

Είναι δέσμευση του Δημήτρη Τούτουζα και του συνδυασμού ΣΥν-ΠΟΛΙΣ».