Από τον Αποστολόπουλο στον Σγουρό ο Φιλιππακόπουλος

Μία ακόμη αποχώρηση από τη δημοτική παράταξη «Μαζί για την Πόλη μας» του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου, με τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Παπάγου, Κωνσταντίνο Φιλιππακόπουλο, να εντάσσεται στο δυναμικό του υποψηφίου και τέως Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού.

Θυμίζουμε πως τον κ. Φιλιππακόπουλο είχε παρουσιάσει επίσημα στις 24 Ιανουαρίου 2019 ο Δήμαρχος ως νέο μέλος της παράταξής του, με τη συνεργασία αυτή να κρατά τελικά μόλις για 1,5 μήνα.

Η αποχώρηση αυτή έρχεται να προστεθεί στις ήδη ηχηρές αποχωρήσεις του Παναγιώτη Δεμέστιχα και της Τζίνας Αρβανίτη, αποδυναμώνοντας αισθητά τον Ηλία Αποστολόπουλο, κυρίως στην εκλογική βάση της δημοτικής ενότητας Παπάγου.

Ο Κωνσταντίνος Φιλιππακόπουλος γνωστοποίησε την προσχώρησή του στο δυναμικό του Γιάννη Σγουρού, ως υποψήφιος πια Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, με την ακόλουθη γραπτή δήλωση:

«Η Αττική πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα. Μετά από μία χρονιά, όπου συνειδητοποιήσαμε όλοι μας ότι η Περιφέρεια έχει κεντρικό και ηγετικό ρόλο σε θέματα που άπτονται ακόμη και της ζωής των κατοίκων της Αττικής. Γι’ αυτό θα πρέπει να αποφασίσουμε όλοι για την αλλαγή.

Ο μόνος τρόπος είναι να ξεφύγουμε από την πενταετία της απραξίας και της ανυπαρξίας και να περάσουμε στην περίοδο της ενεργούς συμμετοχής και της δημιουργίας για την Περιφέρεια Αττικής. Δεν μπορούμε πλέον να μένουμε αμέτοχοι.

Γι’ αυτούς του λόγους αποφάσισα προσωπικά να ταχθώ στο πλευρό του επιτυχημένου Γιάννη Σγουρού για την Περιφέρεια, για μια Αττική σύγχρονη, ασφαλή και πρωτοπόρα. Δεν είναι στιγμή για πειραματισμούς και εγκλωβισμούς πίσω από κομματικές γραμμές και πολυθεσίτες υποψηφίους των φωτογραφιών.

Η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι εφαλτήριο για την κεντρική πολιτική σκηνή. Είναι φορέας προσφοράς για τους πολίτες και έργου για όλους μας.

Σας καλώ να στηρίξετε τον Γιάννη Σγουρό για Περιφερειάρχη Αττικής και την υποψηφιότητά μου για Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Για μια Αττική για όλους, με έργο».