Από τον Άρη Χολαργού στη Ροτ Βάις Έσσεν! (vids, pics)


Μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια για την οικογένεια του ΑΠΟ Άρη Χολαργού η μεταγραφή του 9χρονου Χρήστου Κώστογλου στην πρωταθλήτρια Γερμανίας του 1955, Ροτ Βάις Έσσεν.

Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στο εξωτερικό, καθώς πολλοί είναι οι ομογενείς οι οποίοι με τη δράση τους τιμούν τη μικρή μας πατρίδα. Η ιστοσελίδα μας εστιάζει σήμερα στον μόλις 9 ετών Χρήστο Κώστογλου, ένα ξεχωριστό και μοναδικό ποδοσφαιρικό ταλέντο από το Γόνιμο Σερρών, το οποίο κατενθουσιάζει με τις εμφανίσεις του.

Ο Χρήστος Κώστογλου είναι ένα από τα ταλέντα που βρισκόταν στο στόχαστρο πολλών ομάδων από την Ελλάδα, καθώς όπως θα δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν πρόκειται πραγματικά για ένα ξεχωριστό ταλέντο. Προερχόμενος από την Ακαδημία του ΑΠΟ Άρη Χολαργού και έχοντας ως προσωπικό προπονητή τον γνωστό σε όλους μας Ντανιέλ Μπατίστα, ο Χρήστος Κώστογλου αποτέλεσε το μήλο της έριδος για όλους τους μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας, οι οποίοι τον ήθελαν στις τάξεις τους.

Δυστυχώς όμως η μετανάστευση αποτέλεσε λύση για πολλούς Έλληνες οι οποίοι αναζητούσαν ένα καλύτερο αύριο για τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους εν μέσω και της οικονομικής κρίσης, κάτι που οδήγησε τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με την οικογένειά του στο Έσσεν της Γερμανίας. Ο μικρός Χρήστος με το που πάτησε εκεί ποδοσφαιρικό χόρτο άρχισε και πάλι να τραβά τα βλέμματα, με δύο μεγάλους γερμανικούς συλλόγους να επιθυμούν διακαώς να τον εντάξουν στις ακαδημίες τους.

Ο Χρήστος Κώστογλου αγωνίζεται πλέον στη R.W. ESSEN και το βίντεο που ακολουθεί είναι χαρακτηριστικό του ταλέντου αλλά και του χαρακτήρα του. Ο Χρήστος Κώστογλου μιλά μάλιστα στην κάμερα του allaboutsoccer.net, αποκαλύπτοντας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του και μας παρέχει πληροφορίες για το πώς είναι οι ποδοσφαιρικές συνθήκες σε σχέση με την Ελλάδα.

Επίσης, στέλνει το δικό του μήνυμα για όλα τα παιδιά που αγωνίζονται σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ ακολουθούν φάσεις και γκολ από μερικούς και μόνο αγώνες.

Το «Μένουμε Χολαργό» εύχεται στον 9χρονο Χρήστο Κώστογλου, αλλά και σε κάθε παιδί που πρεσβεύει την Ελλάδα μας στο εξωτερικό, να συνεχίσει την προσπάθεια, κάνοντάς μας διαρκώς υπερήφανους!