Χτυπούν άνοδο οι Έφηβοι της Ολυμπιάδας


Φουλ για προβιβασμό στην Α’ ΕΣΚΑ το εφηβικό τμήμα της Ολυμπιάδας Παπάγου, παρόντες και τη νέα σεζόν στην ανώτατη τοπική κατηγορία οι Παίδες του συλλόγου.

Το Γραφείο Τύπου του ΑΣ Ολυμπιάδα Παπάγου μάς ενημερώνει:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β´ ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑ 2018-19
ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Οι Έφηβοι της Ολυμπιάδας Παπάγου ναι μεν έδωσαν την Τρίτη (5/3) τον τελευταίο νικηφόρο αγώνα για το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγοριάς Εφήβων ΕΣΚΑ αλλά το όμορφο ταξίδι τους συνεχίζεται για άλλο προορισμό! Για τον προορισμό της Ανώτατης Κατηγορίας Εφήβων ΕΣΚΑ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους έφηβους για την καταπληκτική εμφάνιση καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, για το όμορφο μπάσκετ που έπαιξαν και την επίτευξη του αρχικού στόχου που ήταν η εύκολη και γρήγορη παραμονή στην Β´ Κατηγορία! Όμως οι Έφηβοι μέσα από την εξαιρετική πορεία τους, ανέβασαν τον πήχη και έκαναν την υπέρβαση! Πανάξια λοιπόν οι Έφηβοι, ως Δευτεραθλητές του 2ου Ομίλου της Β´ Κατηγορίας, θα δώσουν Μπαράζ Ανόδου τις αμέσως επόμενες ημέρες. Οι πολύ καλοί έφηβοι αθλητές, οι πολύ καλοί φίλοι, οι πολύ καλοί μαθητές και σπουδαστές, οι πολύ δυνατοί και ταλαντούχοι παίκτες της Ολυμπιάδας Παπάγου ανανεώνουν το αγωνιστικό ενδιαφέρον και δίνουν ραντεβού την Τετάρτη 13 Μαρτίου & ώρα 20:30 στο Κλειστό Παπάγου, όπου θα αντιμετωπίσουν στον 1ο από τους δύο αγώνες μπαράζ, την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΝ Κηφισιάς!

Πλάι τους θα είναι όπως πάντα, ο αγέρωχος προπονητής τους Χρήστος Σγουρίτσας και ο φέρελπις προπονητής τους Τάκης Υφαντής.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ!
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ…

Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑ 2018-19
ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ

Οι Παίδες της Ολυμπιάδας Παπάγου ολοκλήρωσαν χθες Τρίτη 5/3 τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στο Ανώτατο Πρωτάθλημα Παίδων ΕΣΚΑ. Μια μεγάλη παρέα 15χρονων παιδιών απόλαυσαν ένα όμορφο ταξίδι το οποίο έφθασε στον τελικό προορισμό του! Η ομάδα θα συνεχίσει και του χρόνου να αγωνίζεται στην Α΄κατηγορία Πάιδων. Μια ομάδα ταλαντούχων παικτών με αδαμάντινους χαρακτήρες έπαιξαν μπάσκετ και το χάρηκαν!

Παίδες, αθλητές, παίκτες και μαθητές ταυτόχρονα δούλεψαν σε υψηλούς ρυθμούς, βελτιώθηκαν σωματικά, αγωνιστικά και πνευματικά και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους!
Με σεβασμό, με πειθαρχία και με πίστη σε αυτό που αγαπούν- τον αθλητισμό και το μπάσκετ – έμειναν προσηλωμένοι στους στόχους τους ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΝ!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ Πάνο Κομπόγιωργα, Μπάμπη Σαμοθράκη και στον ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΤΟΥΣ Τάσο Δαμίρη.
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ