Η Sofia Papadimitriou πάει… Χολαργός-ΑΕΚ!

Μαζί με το άτομο της αρεσκείας της, η νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού του «Μένουμε Χολαργό», Sofia Papadimitriou, θα απολαύσει εντελώς δωρεάν το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕ Χολαργού απέναντι σε έναν από τους μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019.

Και το όνομα αυτής… Sofia Papadimitriou! Η μεγάλη νικήτρια του δεύτερου φετινού διαγωνισμού του «Μένουμε Χολαργό» θα έχει την ευκαιρία μαζί με το άτομο της αρεσκείας της να απολαύσει από κοντά και εντελώς δωρεάν το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕ Χολαργού απέναντι σε έναν από τους μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019, στις 18:00.

Η δεύτερη διπλή πρόσκληση για το «Αντώνης Τρίτσης», μια προσφορά της ΚΑΕ Χολαργός και του μεγαλύτερου ενημερωτικού Μέσου της περιοχής προς τους αναγνώστες του, βρήκε κάτοχο και έπεται συνέχεια.

Πάντα παρών στα κορυφαία αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα της πόλης, το «Μένουμε Χολαργό» θα συνεχίσει να σας προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις, στέλνοντάς σας εντελώς δωρεάν σε εξίσου μοναδικές και επιλεγμένες αθλητικές και καλλιτεχνικές βραδιές.

Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν!

Υ.Γ. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους περισσότερους από 200 αναγνώστες μας που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, είτε κάνοντας Like, Share ή Comment στη σχετική ανάρτηση, είτε στέλνοντας μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο.