Νέο «μπαμ» Τούτουζα με Πολλάτο


Γεγονός η πιο… ροκ «μεταγραφή» υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού, με το δημοφιλή Χολαργιώτη μουσικό και συνθέτη του ύμνου της ομάδας μπάσκετ της πόλης (ΑΕΧ), Κίμωνα Πολλάτο, να εντάσσεται στο δυναμικό του συνδυασμού «συν∙πολις ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ».

Το σχετικό… καλωσόρισμα έχει ως εξής:

«Καλωσορίζουμε τον Κίμωνα Πολλάτο στον ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ!

Ο Κίμωνας γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νίκαια του Πειραιά. Κατοικεί από το 2000 με την οικογένειά του στο Χολαργό και έχει δύο παιδιά που φοιτούν στα δημόσια σχολεία της πόλης μας.

Ασχολήθηκε με τη μουσική από τα 8 του χρόνια, με σπουδές στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του μουσικού στερεώματος, σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Δισκογραφία, ενορχηστρώσεις και συνθέσεις ακολούθησαν από τα πρώτα βήματα. Μουσική για θέατρο και διάκριση το 2018 με την 3η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό σύνθεσης και τραγουδιού στη Νέα Υόρκη.

Από το 2010 ασχολήθηκε με τα κοινά του Δήμου και διετέλεσε Πρόεδρος Γονέων & Κηδεμόνων όλων των Παιδικών Σταθμών στο ΔΟΚΜΕΠΑ.

Μέλημα και προοπτική του είναι ο πολιτισμός στο Δήμο μας, καθώς αποτελεί τη μοναδική κληρονομιά που απέμεινε σε αυτό τον τόπο.

Βασικές αρχές του: Αξιοπρέπεια – Ανιδιοτέλεια – Αλληλεγγύη!».