Οι υποψήφιοι αιρετοί στο «Μένουμε Χολαργό»

Το πρώτο Μέσο της πόλης έτοιμο να φιλοξενήσει τη διαφημιστική μακέτα όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων Δημάρχων, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού | Προβληθείτε σε προνομιακές τιμές, για το σύνολο των προεκλογικών ημερών που απομένουν έως την κάλπη της 26ης Μαΐου

Φίλοι υποψήφιοι,

Το «Μένουμε Χολαργό» μετρά ήδη τέσσερα (4) χρόνια ζωής στην τοπική ενημέρωση. Σε αυτά τα χρόνια οι αναγνώστες το κατέταξαν γρήγορα στην κορυφή της προτίμησής τους, με το menoumeholargo.gr να εμφανίζεται σταθερά πρώτο σε όλες τις διαδικτυακές μηχανές μέτρησης επισκεψιμότητας ιστοτόπων, μετρώντας παράλληλα και τα περισσότερα με διαφορά μέλη (Likes) στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, από κάθε άλλο αντίστοιχο ηλεκτρονικό ή έντυπο Μέσο της περιοχής.

Δεδομένου ότι οι επιλογές προβολής της υποψηφιότητάς σας είναι εξαιρετικά περιορισμένες και με τον ηλεκτρονικό Τύπο να έχει ξεπεράσει προ πολλού πια τον έντυπο, τόσο σε αμεσότητα και διαδραστικότητα όσο κυρίως στο μέγεθος του πλήθους στο οποίο απευθύνεται, το «Μένουμε Χολαργό» αποτελεί μια ασφαλή διέξοδο για όλους ανεξαιρέτως τους υποψήφιους αιρετούς της πόλης μας.

Με περισσότερα από 8 χιλιάδες μέλη στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook (facebook.com/menoumeholargo), με τουλάχιστον 3.000 μοναδικές επισκέψεις σε καθημερινή βάση και με μ.ο. 5 αναρτήσεων την ημέρα, θεμάτων αποκλειστικά τοπικού ενδιαφέροντος, διασφαλίζεται ότι η διαφημιστική σας καταχώρηση θα εμφανίζεται 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες το 24ωρο στο μεγαλύτερο κομμάτι του αναγνωστικού κοινού της ευρύτερης περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω E-mail:

menoumeholargo@gmail.com

Αλλά και μέσω Facebook:

https://www.facebook.com/menoumeholargo

Τα στατιστικά του «Μένουμε Χολαργό» βάσει Google Analytics:

Τα στατιστικά του «Μένουμε Χολαργό» βάσει Facebook: