Στην παράταξη Τίγκα η Ντένια Λεβέντη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού με το συνδυασμό «Για την Πόλη που μας Αξίζει», του υποψηφίου Δημάρχου, Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα, η γνωστή Παπαγιώτισσα σοπράνο, Ντένια Λεβέντη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της σοπράνο Ντένιας Λεβέντη με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα “Για την Πόλη που μας Αξίζει”, προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου.

Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στους νέους και επιτυχημένους ανθρώπους, που με το πάθος και τη διάθεση τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. Η Ντένια Λεβέντη η σπουδαία αυτή σοπράνο, είναι εξαιρετική μουσικός με σπουδές στο βιολί στις ΗΠΑ και σε πιάνο και μονωδία στο Ελληνικό Ωδείο και στο Ωδείο Αθηνών.

Οι εξαιρετικές σπουδές της, το πλούσιο βιογραφικό της καθώς και η επαγγελματική και κοινωνική της δράση αποτελούν εγγύηση ότι η Ντένια Λεβέντη θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου-Χολαργού.

Κατά την άποψή μας ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια διαφορετική δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που με “Επίκεντρο το Δημότη” θα ασχοληθεί σοβαρά και κατά προτεραιότητα με τα προβλήματά του.

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.
Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά».