Συντάσσεται με Τούτουζα και ο Παναγιώτης Πετικίδης


Ένας ακόμη γνωστός Χολαργιώτης επιχειρηματίας στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου, Δημήτρη Τούτουζα, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού «συν∙πολις ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Παναγιώτης Πετικίδης συντάσσεται με τον ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ γιατί η πόλη μας αξίζει περισσότερα.

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Χολαργό. Πρώην αθλητής στην ποδοσφαιρική ομάδα του Χολαργού και του Άρη Χολαργού, καθώς και στο βόλεϊ του Παπάγου. Συμμετείχε στην διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Χολαργού καθώς και μέλος του Αθλητικού οργανισμού του Χολαργού.

Παντρεμένος με την Μαρία Μπονάνου που εργάζεται πολλά χρόνια στον Σκλαβενίτη του Χολαργού. Έχει δύο γιούς άριστους φοιτητές και χαρακτήρες τον Νίκο στο Β’ έτος στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο τμήμα Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών και τον Δημήτρη στο Α’ έτος στο Πανεπιστήμιο Πειραιά τμήμα Χρηματοοικονομικής & τραπεζικής διοικητικής. Οι γονείς κατάγονται από Κορινθία και Μικρά Ασία.

Φοίτησε στα δημόσια σχολεία του Χολαργού, δημοτικό, γυμνάσιο, Λύκειο. Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο της Αγίας Παρασκευής Deree με ειδίκευση στα οικονομικά το 1985, στη συνέχεια παρακολούθησε το πρόγραμμα MBA στο La Verne University. Παράλληλα τελείωσε και το ΤΕΙ Αιγάλεω τμήμα τουριστικών επιχειρήσεων.

Εργάστηκε για πάρα πολλά χρόνια ως διευθυντικό στέλεχος στα τμήματα πωλήσεων και Μάρκετινγκ σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Jonhson, Coca Cola, PepsiCo, Leroy Merlin, αποκομίζοντας τεράστια εμπειρία ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Διατηρούσε καφέ στον Χολαργό και συνέχεια στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί επιχείρηση ειδών ονυχοπλαστικής, αισθητικής, κομμωτηρίου με παροχή υπηρεσιών για τα νύχια στην Αγία Παρασκευή».