Τα είπε με ΟΦΧ ο Τίγκας


Με τους ιστορικούς παράγοντες του Ομίλου Φιλάθλων Χολαργού, Κυριάκο Γεωργιάδη και Πάρη Καλαϊτζάκη, συναντήθηκε την Τετάρτη (27/3) ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού και επικεφαλής της παράταξης «Για την Πόλη που μας Αξίζει», Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Δελτίο Τύπου 29

Συνάντηση Υποψηφίου Δημάρχου
με Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο
Ο.Φ.Χολαργού

Την Τετάρτη 27 Μαρ. 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Για την Πόλη που μας Αξίζει» Κώστα Τίγκα με τους Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Ο.Φ. Χολαργού κ.κ. Κυριάκο Γεωργιάδη και Πάρι Καλαϊτζάκη.

Η συνάντηση είχε σκοπό αφενός να ενημερωθούμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Όμιλος και αφετέρου να εκφράσουμε τις απόψεις μας για μια πληθώρα αθλητικών ζητημάτων. Στη συνάντηση παρέστησαν τα στελέχη της παράταξης Λουκάς Ρίζος και Γιώργος Μιχαήλ. Έγινε εμπεριστατωμένη παρουσίαση των υπολοίπων αγώνων αλλά και των προβλημάτων του ΟΦΧ.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η προσπάθεια του Προέδρου Κυριάκου Γεωργιάδη αλλά και των υπολοίπων μελών, παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν, είναι αξιέπαινη και αξίζουν τα από καρδιάς συγχαρητήριά μας.

Τα προβλήματα όμως που απασχολούν τόσο τον ΟΦΧ όσο και τα άλλα αθλητικά σωματεία της πόλης μας είναι πολλά και σύνθετα, θέλουν ισχυρή βούληση με προσεκτικές, επίπονες και συνεχείς προσπάθειες. Δεσμευόμαστε ότι θα επιδιώξουμε μια άλλη συνεργασία που είναι βέβαιο ότι θα είναι γόνιμη και πολύ – πολύ καλλίτερη από την παρούσα.