Τα «ευχαριστώ» του ΑΚΟ Άρη

Μία ημέρα μετά τον θρίαμβο στον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ Γυναικών, η διοίκηση του ΑΚΟ Άρη Χολαργού, μέσω της Προέδρου του ΔΣ του συλλόγου, Μαρίας Αραπούδη, εκφράζει τις δημόσιες ευχαριστίες της προς όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας, στην ιστορική πια αναμέτρηση της 7ης Μαρτίου 2019 | Ειδική «κιτρινόμαυρη» αναφορά στο «Μένουμε Χολαργό» και τον Μανώλη Χάλκο

Διαβάστε αναλυτικά:

ΘΕΜΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΟΛΗ

Αγαπητοί φίλοι & φίλες,

Στον απόηχο του χθεσινού Τελικού Κυπέλλου ΕΣΚΑ Γυναικών και της κατάκτησης του τροπαίου από την ομάδα μας το Διοικητικό Συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία, οι αθλήτριες και οι συνεργάτες της ομάδας αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλο τον φίλαθλο κόσμο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και μη που μας συμπαραστάθηκε στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν τα κορίτσια της ομάδας μας για την κατάκτηση αυτού του τροπαίου.

Ειδικότερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους, τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο, τον πρόεδρο Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Μιχάλη Τράκα, τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Πετράκη, τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού κ. Δημήτρη Τούτουζα, τον Πρόεδρο του ΔΣ του αθλητικού σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ κ. Αχιλλέα Μελισσάρη, τον Πρόεδρο του ΔΣ του αθλητικού σωματείου Γ.Σ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ κ. Γεώργιο Καράμπελα, τον εκπρόσωπο της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού κ. Άκη Μούντανο και τον εκπρόσωπο της ομάδας του ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ κ. Ιωάννη Χατζόπουλο.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κ. Μανώλη Χάλκο και το menoumeholargo.gr για την αμέριστη συμπαράστασή του στην προσπάθειά μας.

Με εκτίμηση,
Για τον ΑΚΟ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Αραπούδη Μαρία
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ