Το «Μένουμε Χολαργό» σάς πάει στο Χολαργός-ΑΕΚ!


Το πρώτο Μέσο της πόλης, σε συνεργασία με την ΚΑΕ Χολαργός, προσφέρει μία διπλή πρόσκληση σε έναν υπερτυχερό, ο οποίος, μαζί με το άτομο της αρεσκείας του, θα παρακολουθήσει από κοντά, εντελώς δωρεάν, το μεγάλο σαββατιάτικο (9/3, 18:00) ματς της Χολαργάρας απέναντι στην κάτοχο του FIBA Intercontinental Cup και «βασίλισσα» του ελληνικού μπάσκετ, ΑΕΚ.

Χειμώνα-καλοκαίρι, τα… σπέσιαλ δώρα του «Μένουμε Χολαργό» προς τους αναγνώστες του δεν σταματούν ποτέ!

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το μεγάλο παιχνίδι της Betshop Basket League στο «Αντώνης Τρίτσης», ανάμεσα σε Χολαργό και ΑΕΚ, το μεγαλύτερο ενημερωτικό Μέσο της περιοχής προσφέρει σε έναν υπερτυχερό μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσει από κοντά, μαζί με το άτομο της αρεσκείας του, το σπουδαίο αυτό ματς.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να πάρετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του «Μένουμε Χολαργό» είναι ένα Like, ένα Comment ή ένα Share (Public) στον παρακάτω σύνδεσμο, έως και το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Μαρτίου 2019, όταν και θα ανακοινωθεί ο τυχερός ή η τυχερή.

www.facebook.com/
menoumeholargo/posts/
1157516117750631

Όσοι δεν διαθέτετε προφίλ στο Facebook μπορείτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό στέλνοντας ένα email στο menoumeholargo@gmail.com, γράφοντας ως θέμα τη λέξη «Διαγωνισμός» και στο κείμενο απλώς το ονοματεπώνυμό σας.