Τραυματισμοί παιδιών σε Παιδική Χαρά του Παπάγου (pics)

Και… μηνύσεις εν όψει από εξοργισμένους γονείς, με την υπόλογη διοίκηση Αποστολόπουλου να καλείται να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, δύο μήνες πριν από τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Για εγκληματική αναισθησία και αδιαφορία από πλευράς Δημοτικής Αρχής Παπάγου-Χολαργού κάνει λόγο σε σημερινό (23/3) του post στο Facebook ο γνωστός Χολαργιώτης, Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Ο κ. Κωνσταντινίδης βγάζει στη σέντρα Δήμαρχο, αρμόδιο Αντιδήμαρχο αλλά και Δημοτικούς Συμβούλους για τις εικόνες εγκατάλειψης της πολυσύχναστης Παιδικής Χαράς του Μεγάλου Πάρκου Παπάγου, καταγγέλλοντας μάλιστα τον τραυματισμό δύο παιδιών μπροστά στα ίδια του τα μάτια.

Παράλληλα, ο κ. Κωνσταντινίδης απειλεί ευθέως με μηνύσεις οποιονδήποτε από τη διοίκηση Αποστολόπουλου σπεύσει να καταγράψει την οποιαδήποτε αντίθετη άποψη, για ένα θέμα, που όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά τονίζει, παρουσιάζει την ίδια ακριβώς εικόνα εδώ και δύο χρόνια!

Στο… χορό των σχολίων του εν λόγω post αξίζει να αναφερθεί πως προστέθηκε και το όνομα του στενού συνεργάτη του Δημάρχου και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάση Βαλυράκη, ο οποίος έσπευσε να εκφράσει τηλεφωνικώς στον κ. Κωνσταντινίδη τον αποτροπιασμό του για την κατάσταση της Παιδικής Χαράς, ζητώντας δημόσια συγγνώμη εκ μέρους μιας Δημοτικής Αρχής στην οποία ωστόσο ο ίδιος έχει επιλέξει να συμμετέχει και να παραμένει ενεργό μέλος της…

Αναλυτικά, το post του Γιώργου Κωνσταντινίδη:

«Να διευκρινήσω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος σε κανέναν δήμο και με καμία δημοτική παράταξη. Εκφράζομαι εκπροσωπώντας τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Μένω, όμως, στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού και οι φωτογραφίες που δημοσιεύω είναι απο τη σημερινή μου βολτα με τα παιδιά μου στην κεντρική παιδικη χαρά του δήμου, στο Πάρκο του Παπάγου, δίπλα από το γνωστο verde και το θέατρο του φεστιβάλ Παπάγου.

Ένα παιδί τραυματίστηκε μπροστά μας σήμερα απο την τρύπα που θα δείτε σε μία απο τις φωτό. Ένα άλλο παιδάκι έπεσε απο τη διαλυμένη σκάλα της τσουλίθρας. Όλα αυτά 60 μέρες πριν καποιοι ξαναζητήσουν την ψήφο μας και καποια χρονια μετά που η εικονα παραμένει ίδια χωρίς καμία παρέμβαση ή ενδιαφέρον.

Αναισθησία. Αδιαφορία και κατά τα άλλα…ψηφοθηρία. Ξέρετε, υπάρχουμε κι εμείς που ζούμε στον δήμο σαν απλοί πολίτες και όχι σαν ζόμπι πίσω απο μικροπολιτικές και συμφέροντα.

Παρακαλώ τους Δημοτικούς συμβούλους και άλλους παραγοντίσκους να μην διανοηθούν να καταγράψουν αντίθετη άποψη, υπεράσπισης αυτου του εκτρώματος που συντηρούν, γιατί η επόμενη κίνηση δεν θα είναι post στο facebook. Θα είναι μήνυση».