Ζεστό χειροκρότημα για την Αγγελική Καραγιάννη


Η αθλήτρια του ΓΑΣ Χολαργού, μαζί με τις υπόλοιπες νεάνιδες της Εθνικής ομάδας, άνοιξε την αυλαία του 5ου Διεθνούς Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής «Aphrodite Cup», που διεξήχθη από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου 2019 στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου.

Το 5ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Παλαιού Φαλήρου, από τις 15-17 Μαρτίου 2019, αποδείχθηκε αντάξιο των υψηλότερων προσδοκιών, καθώς συμμετείχαν 370 αθλήτριες από 22 χώρες και 5 ηπείρους.

Το Aphrodite Cup 2019 συνδιοργάνωσαν ο Γυμναστικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου «Η Αρμονία», η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Εντυπωσιακή και πολλά υποσχόμενη ήταν η εμφάνιση του Ελληνικού Ensemble Νεανίδων, στο οποίο συμμετέχει η αθλήτρια του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού, Αγγελική Καραγιάννη.

Η Χολαργιώτισσα αθλήτρια, μαζί με τις υπόλοιπες νεάνιδες της Εθνικής ομάδας, κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού ανοίγοντας την αυλαία του τουρνουά.

Είμαστε όλοι υπερήφανοι για αυτή την προσωπική επιτυχία της αθλήτριάς μας και της ευχόμαστε ανοδική πορεία και επιτυχία στους στόχους της!