Ανακοίνωσε Ανυφαντή ο Τούτουζας!

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ο δημοφιλής Χολαργιώτης, Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού και επικεφαλής του ιστορικού συνδυασμού των «Ενεργών Δημοτών», Γιώργος Ανυφαντής, ανακοινώθηκε και επίσημα από τη δημοτική παράταξη «συν∙πολις ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ», ενώνοντας και τυπικά τις δυνάμεις του με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Δημήτρη Τούτουζα, «γιατί οι συνθήκες επιβάλλουν μια ολοκληρωτική αλλαγή στην αντίληψη διοίκησης του Δήμου και αλλαγή στη νοοτροπία αντιμετώπισης της καθημερινότητας του πολίτη».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Γιώργος Ανυφαντής επικεφαλής στο Δημοτικό Συμβούλιο της παράταξης των Ενεργών Δημοτών Παπάγου-Χολαργού συμπράττει με τον Δημήτρη Τούτουζα γιατί οι συνθήκες επιβάλλουν μια ολοκληρωτική αλλαγή στην αντίληψη διοίκησης του δήμου και αλλαγή στη νοοτροπία αντιμετώπισης της καθημερινότητας του πολίτη.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 24 Φεβρουαρίου 1980, γιος του Πέτρου Ανυφαντή που κατάγεται από τη Φιλιππιάδα Πρεβέζης και της Δέσποινας Ανυφαντή που κατάγεται από τα Μανίκια Ευβοίας.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης (με κατεύθυνση Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών) της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του MBA-Tourism Management (ΜΒΑ -ΜΤ) του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Υπηρέτησε τη Στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία.

Έχει εργασθεί στη Διεύθυνση Γραμματείας – Τμήμα Ιστορικού Αρχείου της Τράπεζας ALPHA BANK, ως Ειδικός Επιστημονικός Συνεργάτης της Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης (2006-2007), ως αποσπασμένος στο Γραφείο Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας (2007-2009), στη Διεύθυνση Οικονομικού- Τμήμα Προϋπολογισμού του Υπουργείου Τουρισμού και σήμερα στη Διεύθυνση Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης-Τμήμα Σχεδιασμού Τουριστικής Εκπαίδευσης.

Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος (2009) του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Χολαργού, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Χολαργού, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού- Πολιτιστικού Κέντρου Χολαργού, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Ε.Δ., μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π), δημοτικός σύμβουλος Χολαργού, υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου – μέλος της Κεντρικής Γραμματείας και του Κεντρικού Συμβουλίου της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, μέλος της Συγκλήτου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών “Δημήτριος Γληνός” του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης. Από το 1998 έως το 2000, συμμετείχε στα κατηχητικά πρωταθλήματα μπάσκετ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Είναι Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού από το 2016, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιβαλλοντικού Οικολογικού Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο Υμηττός”, μέλος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, μέλος του Διοικητικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μέλος της Ηπειρωτικής Εστίας Παπάγου και εθελοντής αιμοδότης.

Είναι παντρεμένος με την Τώνια Αντωνίου που κατάγεται από τη Λεμεσό της Κύπρου έχουν μία κόρη 6 ετών τη Δέσποινα και ένα γιο 2 ετών τον Πέτρο».