Εγκαίνια… νίκης! (pics)


Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, στις 19:30, τα επίσημα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του δημοτικού συνδυασμού «συν∙πολις ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ» | Πρώτη -επικοινωνιακή- νίκη Τούτουζα έναντι Αποστολόπουλου η επιλογή του χώρου που θα αποτελέσει τη βάση της παράταξης εν όψει των εκλογών της 26ης Μαΐου

Μπορεί το… υπερτοπικό κέντρο του Χολαργού να βρίσκεται πια στην «παραλία» της πόλης, δηλαδή στον παράδρομο της λεωφόρου Μεσογείων, το… εντός των τειχών κέντρο ωστόσο δεν παύει να αποτελεί η περιοχή της λεωφόρου Περικλέους, πέριξ του εμπορικού κέντρου «Holargos Center».

Με σημείο αναφοράς τα δημοφιλή bar-restaurant της οδού Κεραμεικού, ανάμεσα στα οποία εδώ και λίγες ημέρες φιγουράρει και ένα καλαίσθητο και σύγχρονων προδιαγραφών εκλογικό κέντρο.

Πρόκειται για το εκλογικό κέντρο του δημοτικού συνδυασμού «συν∙πολις ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, Δημήτρη Τούτουζα. Με την ολοκλήρωση των εργασιών να βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, η βάση της νεοσύστατης παράταξης του Δήμου θα ανοίξει και επίσημα τις πόρτες της στο κοινό την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, στις 19:30, με την τελετή των εγκαινίων.

Ανεξάρτητα από τον αριθμό των ατόμων που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, με τους διοργανωτές να περιμένουν έτσι κι αλλιώς πολύ κόσμο, με την επιλογή του εν λόγω χώρου ο Δημήτρης Τούτουζας κέρδισε ήδη την πρώτη μάχη, έστω και σε επικοινωνιακό επίπεδο, απέναντι στον νυν Δήμαρχο και βασικό του αντίπαλο, Ηλία Αποστολόπουλο, την ώρα που ο τελευταίος εγκατέστησε ως γνωστόν το αρχηγείο της δικής του παράταξης (Μαζί για την Πόλη μας) στον 1ο όροφο ενός διώροφου κτιρίου, επίσης μεν εντός Χολαργού, ωστόσο εκτός κέντρου πόλης και σε δυσδιάκριτο σημείο.

Η ανακοίνωση-πρόσκληση του «συν∙πολις ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ» για την τελετή εγκαινίων της Τετάρτης (10/4) αναφέρει:

«Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Δημήτρης Τούτουζας και ο συνδυασμός ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στα εγκαίνια του εκλογικού τους κέντρου (Κεραμεικού 4, Χολαργός), την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 19:30.

Ξεκινάμε μια συλλογική προσπάθεια, για να βάλουμε την πόλη μας στην τροχιά της βιώσιμης & ψηφιακής ανάπτυξης και της δημιουργικής προόδου. Μαζί θα τα καταφέρουμε».