Επιτυχημένη η «πρώτη» της Φιλαρμονικής (pics)


Με τον καλύτερο τρόπο εξέπληξε Χολαργιώτες και Παπαγιώτες η νεοσύστατη Φιλαρμονική του Δήμου στην πρώτη επίσημη συναυλία της, που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» το βράδυ της Πέμπτης (18/4).

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, την επιμέλεια της οποίας έχει ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ), στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019.

Μέσα σε ένα κατάμεστο Αμφιθέατρο, η Φιλαρμονική εξέπληξε με τον καλύτερο τρόπο τους Χολαργιώτες και τους Παπαγιώτες που έδωσαν το παρών, οι οποίοι απόλαυσαν μια μουσική βραδιά γεμάτη πανδαισία, χρώματα, χαρά και νοσταλγία. Η συμμετοχή, το χειροκρότημα και η επιβράβευση εκ μέρους του κοινού ήταν εμφανής καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Το εξαιρετικό λογότυπο της νεοσύστατης Φιλαρμονικής του Δήμου, το οποίο για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στη συναυλία, δημιουργήθηκε αφιλοκερδώς από τον σπουδαίο ζωγράφο και συμπολίτη μας, Κωνσταντίνο Σπυριούνη.

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάσης Βαλυράκης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠΑΠ.