Η παράταξη Τούτουζα στο πλευρό του Συλλόγου Εργαζομένων


Με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού συνομίλησαν την Τετάρτη (3/4) ο επικεφαλής του συνδυασμού «συν∙πολις ΠΑΠΑΓΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ» και υποψήφιος Δήμαρχος, Δημήτρης Τούτουζας και στελέχη της παράταξης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Τούτουζας και στελέχη του συνδυασμού Συν-πόλις συναντήθηκαν με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους στα πλαίσια διαμόρφωσης του προγράμματος του συνδυασμού του.

Η συνάντηση διήρκησε μία ώρα και μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους όπως είναι η ασφάλεια και η υγιεινή στο χώρο εργασίας, το ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων, οι κτιριακές εγκαταστάσεις, η διαχείριση των απορριμμάτων, η δικαστική διεκδίκηση των επιδομάτων αδείας, Χριστουγέννων και Πάσχα, η κινητικότητα, καθώς και η έλλειψη προσωπικού.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. Τούτουζας αφού ενημερώθηκε διεξοδικά, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη διαχρονική και συνεχή προσπάθειά τους και δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί δίπλα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τονίζοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους, στην πολύχρονη εμπειρία τους και στη διάθεση για προσφορά για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για τους δημότες μας».