Καταγγέλλει Αποστολόπουλο η «Λαϊκή Συσπείρωση»

Για την απαράδεκτη, όπως χαρακτηρίζει, ενέργεια του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού να προσκαλέσει τη ναζιστική-εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη σύσκεψη των πολιτικών κομμάτων και των τοπικών παρατάξεων, την Τετάρτη (17/4), στο Δημαρχείο Χολαργού.

Διαβάστε αναλυτικά:

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Παπάγου-Χολαργού

Καταγγελία

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ενέργεια της Δημοτικής Αρχής να προσκαλέσει την ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην σύσκεψη (17.04.2019) των πολιτικών κομμάτων και των τοπικών παρατάξεων για τον καθορισμό του τρόπου χρήσης των χώρων κατά την προεκλογική περίοδο.

Η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος που υπογράφει το κάλεσμα έχουν μεγάλες πολιτικές ευθύνες για την νομιμοποίηση που παρέχουν στους υπόδικους ναζιστές εγκληματίες, τους δολοφόνους του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα και μεταναστών, τους αυτουργούς των δολοφονικών επιθέσεων σε εργάτες Έλληνες συνδικαλιστές και μετανάστες.

Η πρόσκληση της εγκληματικής οργάνωσης με πρόφαση τα περί νόμιμου πολιτικού κόμματος είναι φαιδρά, τη στιγμή που όλος ο λαός γνωρίζει ότι αυτό το δήθεν «νόμιμο» πολιτικό κόμμα αποτελεί το μανδύα της ναζιστικής οργάνωσης που γι’ αυτό ακριβώς το λόγο είναι εγκληματική.

Καλούμε κάθε λαϊκό άνθρωπο που είναι και νιώθει δημοκράτης να καταδικάσει όσους νομιμοποιούν και στρώνουν το δρόμο στους φασίστες. Ο φασισμός, ο ναζισμός και οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής δεν αντιμετωπίζονται με διευκολύνσεις για να χύνουν το δηλητήριό τους.

Απαιτούμε να μην δοθεί καμία διευκόλυνση και να μην παραχωρηθεί κανένας χώρος στους υπόδικους εγκληματίες ναζιστές.

Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο να συνεδριάσει άμεσα και όλους τους συνδυασμούς να υπογράψουμε αντίστοιχο ψήφισμα.

Απομονώνουμε τους φασίστες και όσους τους ξεπλένουν!

16/4/2019