Κάθε μέρα και πιο παράνομα (pics)

Ούτε τα πεζοδρόμια, ούτε οι απαγορευτικές διαγραμμίσεις και πινακίδες, ούτε οι κίτρινες σημάνσεις έχουν σημασία μπροστά στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της δημοτικής παράταξης «Μαζί για την Πόλη μας», του νυν Δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου.

«Εντάξει, δεν χάθηκε ο κόσμος για δυο ωρίτσες».

«Και πού να παρκάραμε ρε φίλε; Στη Μεσογείων ή το βουνό;».

«Κι εσύ τι είσαι; Της τροχαίας;»

«Γιατί, οι άλλοι καλύτεροι είναι;».

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα.

Εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων της «κυβερνητικής» παράταξης «Μαζί για την Πόλη μας», με επικεφαλής το Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο.

Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε έφτασαν στο «Μένουμε Χολαργό» από αναγνώστη μας, περαστικό από το Δημαρχείο της πόλης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκδήλωσης του κ. Αποστολόπουλου.

Τα παραπάνω ερωτήματα είναι ρητορικά. Τα θέτουμε εμείς, εκ μέρους της παράταξης «Μαζί για την Πόλη μας» και των προσκεκλημένων της.

Απαντήσεις δεν χωρούν σε ρητορικές ερωτήσεις. Θα είχε ενδιαφέρον, ωστόσο, να μας απαντούσε ο ίδιος ο Δήμαρχος εάν έτσι φαντάζεται-ονειρεύεται τη βιώσιμη αστική κινητικότητα στην πόλη που διοικεί. Εάν τον εκφράζουν οι εικόνες αυτές.

Αν αυτό σημαίνει για τον ίδιο και την παράταξή του το… «Κάθε μέρα καλύτερα».