Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Μαζί για την Πόλη μας»


Τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς της Συμβούλους παρουσίασε την Τετάρτη (17/4) η δημοτική παράταξη «Μαζί για την Πόλη μας».

Ακολουθεί το επίσημο Δελτίο Τύπου:

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού μας «Μαζί για την πόλη μας», την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019.

Εκατοντάδες φίλοι κατέκλυσαν κυριολεκτικά το Αμφιθέατρο και τους γύρω χώρους, εκδηλώνοντας την υποστήριξή τους στον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο και τα μέλη της παράταξής μας, δίνοντας παράλληλα μήνυμα μεγάλης νίκης στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο της δημοτικής αρχής, καθώς και στις προτάσεις της δημοτικής μας παράταξης για την επόμενη μέρα.

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσίαση του συνδυασμού μας, μιας πλήρους και ισχυρής ομάδας, 80 ατόμων στο σύνολο, τους οποίους παρουσίασε ο Δήμαρχος, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σε αυτές τις εκλογές αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή. Τιμή γιατί άνθρωποι που είχαν αγωνιστεί δίπλα στον πατέρα μου βάζουν το όνομά τους κάτω από το δικό μου, στο ψηφοδέλτιο της νίκης που φτιάξαμε. Τιμή που νέα παιδιά, κορίτσια και αγόρια με ενδιαφέρον για το προάστιό μας έρχονται να δώσουν νέα ώθηση στην ομάδα μας.Τιμή που έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη και άνθρωποι από άλλες παρατάξεις στέκονται δίπλα μου, στέκονται δίπλα μας στη νέα μάχη. Τιμή γιατί άνθρωποι με τους οποίους ξεκινήσαμε μαζί, δουλέψαμε μαζί, κοπιάσαμε για το αποτέλεσμα που έχουμε σήμερα στην πόλη, με αυτούς τους ανθρώπους, συνεχίζουμε μαζί. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και υποχρέωση προς όλους, προς όλους εσάς να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και μαζί με την ομάδα μου, με την ισχυρή μας ομάδα, το πιο ισχυρό ψηφοδέλτιο που έχει εμφανιστεί ποτέ στον Δήμο μας, να συνεχίσουμε να κάνουμε τα πράγματα στο δήμο μας κάθε μέρα καλύτερα”.

Την εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού μας τίμησαν με την παρουσία τους ο π. Πρόεδρος της Βουλής κ. Βύρωνας Πολύδωρας, ο Βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπουκόρος, ο Δήμαρχος Πεύκης – Λυκόβρυσης κ. Τάσος Μαυρίδης, οι Επίτιμοι Δήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Ξύδης και Χαράλαμπος Σκούρτης, ο τ. Δήμαρχος Χολαργού κ. Δημήτρης Νικολάου, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Ηλίας Κουτρουμπής, η Πρύτανης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου κα Μάρα Νικολαΐδου, οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Καίτη Φασούλη και Νίκος Κουτάκης, οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Ζωή Ράπτη, Sakis Ioannidis, Ιωάννα Καλαντζάκου, Νίκος Ρωμανός και Kostas Pantazis , οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, κ.κ. Γιάννης Κεχρής ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, Βασίλης Γιαννακόπουλος εκπρόσωπος του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρού, Μανίνα Ζαννή, Βάνα Παπαδοπούλου, Γεωργία Πίσπα, Ιωάννης Σιδέρης και Ιωάννης Κατσαγκόλης, η κα Ντίνα Καλλιοντζή, Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Παπάγου – Χολαργού και μέλος της πολιτικής επιτροπής, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του Δήμου μας και εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Μεγάλη τιμή αποτέλεσε η παρουσία του μεγάλου μας συνθέτη και συντοπίτη μας Γιάννη Μαρκόπουλου, ο οποίος παραχώρησε την περίφημη μουσική του για την παρουσίαση του συνδυασμού μας.