Στην Αγία Τριάδα η παράταξη Τίγκα


Με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Άνω Χολαργού συναντήθηκαν την Τρίτη (2/4) ο επικεφαλής του συνδυασμού «Για την Πόλη που μας Αξίζει» και υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και μέλη της παράταξής του.

Διαβάστε αναλυτικά:

Δελτίο Τύπου 31

Συνάντηση Υποψηφίου Δημάρχου
με Εκκλησιαστικό Συμβούλιο
Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος

Την Τρίτη 2 Απρ. 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Για την Πόλη που μας Αξίζει» Κώστα Τίγκα με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος από το οποίο παρέστησαν ο Προϊστάμενος Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Ειρήναρχος Θεοδώρου και ο Αιδεσιμολογιότατος π. Ιωάννης Πιλέρης.

Η συνάντηση είχε σκοπό να ανταλλάξουμε απόψεις για τα ζητήματα που απασχολούν το ναό και τις δυνατότητες συνδρομής από πλευράς Δήμου. Στη συνάντηση παρέστησαν τα στελέχη της παράταξης Λουκάς Ρίζος, Θεόδωρος Γκλεζάκος, Ανδρέας Αγγελόπουλος και Πέτρος Αντωνάκος.

Από όσα συζητήσαμε αλλά και την περιήγηση που κάναμε στον πέριξ του ναού χώρο, διαπιστώσαμε ότι:

  • Δεν έγινε κανένα έργο από όσα αναφέρονταν ότι θα γίνουν μαζί με τις θέσεις parking που έγιναν πέριξ της πλατείας Φανερωμένης. Τα έργα κόστισαν 280.637 Ε, αλλά στην Αγ. Τριάδα δεν έγινε τίποτε.
  • Πρέπει να γίνει σοβαρή μελέτη για δημιουργία parking προ του χώρου του Ιερού ναού, για τη βελτίωση του πολύ σημαντικού αυτού προβλήματος.
  • Είναι αναγκαίο να επανεξετασθεί το θέμα της οργάνωσης των εμποροπανηγύρεων κατά την εορτή του ναού. Σήμερα η οργάνωση από πλευράς Δήμου είναι σε βρεφική κατάσταση.

Δεσμευόμαστε ότι όταν αναλάβουμε τη Διοίκηση του Δήμου θα επιδιώξουμε μια άλλη συνεργασία με τους Ιερούς Ναούς και τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια, που είναι βέβαιο ότι θα είναι γόνιμη και πολύ – πολύ πιο αποτελεσματική για όλους τους ενορίτες.