ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: «Απαράδεκτος ο Αποστολόπουλος»

Σειρά της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Παπάγου-Χολαργού να επιστρέψει ως απαράδεκτη και να καταγγείλει δημόσια την πρόσκληση του Δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου, για την προεκλογική σύσκεψη των πολιτικών κομμάτων και των δημοτικών παρατάξεων, συμπεριλαμβανομένης και της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε αναλυτικά:

17 /4 /2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Παπάγου – Χολαργού επιστρέφει ως απαράδεκτη και καταγγέλει δημόσια την πρόσκληση εκ μέρους της δημοτικής αρχής του δήμαρχου Ηλία Αποστολόπουλου, που απευθύνεται και προς τη νεοναζιστική ,φασιστική Χρυσή Αυγή, για σύσκεψη στις 17/4/2019, των πολιτικών κομμάτων και των δημοτικών παρατάξεων για τον καθορισμό του τρόπου χρήσης των χώρων κατά την προεκλογική περίοδο.

Η επιλογή αυτή να παραχωρήσει στη Χρυσή Αυγή δημοτικό χώρο κατά την προεκλογική περίοδο με την πρόφαση περί νόμιμου πολιτικού κόμματος είναι απαράδεκτη, όταν ηγετικά στελέχη της είναι υπόδικοι με βαρύτατες κατηγορίες για δολοφονίες, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και άλλα σοβαρά αδικήματα.

Καμία διαπραγμάτευση με τους πολιτικούς απόγονους εκείνων που σκόρπισαν τον τρόμο κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, με τις εγκληματικές πράξεις τους και με τα ρατσιστικά, φασιστικά, μισάνθρωπα ιδεολογήματά τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Παπάγου – Χολαργού καλεί τους δημότες να υπερασπιστούν τις αξίες της Δημοκρατίας στέλνοντας ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για το ρόλο που καλείται να παίξει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στον αγώνα κατά του φασισμού, του ρατσισμού και των εκπροσώπων τους.

Καλούμε τον δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο και το δημοτικό συμβούλιο, σε έκτακτη συνεδρίαση του, να αποφασίσει να μην παραχωρηθεί στη Χρυσή Αυγή δημοτικός χώρος κατά την προεκλογική περίοδο.

Η ανάγκη να μπει φραγμός στους εχθρούς της Δημοκρατίας σε όλους τους κοινωνικούς χώρους καθίσταται επιτακτική.

Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ