Τα είπε με Κορωναίου ο Κανάκης


Με την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα, Σοφία Κορωναίου, συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Νικήτας Κανάκης, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στα έργα που εκτελούνται αυτή την περίοδο στο Δήμο με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Δημοτική Παράταξη #μετονΝικήτα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού Νικήτα Κανάκη στην Περιφέρεια»

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Περιφέρεια του υποψηφίου Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού Νικήτα Κανάκη με την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Σοφία Κορωναίου κατόπιν αιτήματος του Νικήτα Κανάκη. Η συνάvτηση αφορούσε συζήτηση για τα έργα που εκτελούνται στον Δήμο με χρηματοδότηση της Περιφέρειας και υπήρξε ενημέρωση για τις ενέργειες της Περιφέρειας για τα προς εκτέλεση έργα.

Τα έργα αυτά αφορούν: την αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου στην οδό Κύπρου, την αναμόρφωση της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως στον Άνω Χολαργό, την αναβάθμιση του 1ου Λυκείου Χολαργού με παρεμβάσεις στα κτίρια αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο, την αποκατάσταση τοιχίου στην πλατεία Ευρώπης, την εγκατάσταση λυόμενου στεγάστρου στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ του Λ. Τσάκου (Μπαλόνι) και τέλος την κατασκευή έργων αποχέτευσης όμβριων στην οδό Υγείας.

Εκφράστηκε εκ μέρους του υποψηφίου Δημάρχου ο προβληματισμός για τις καθυστερήσεις των υλοποιούμενων έργων και για το γεγονός πως η τοπική κοινωνία δεν γνωρίζει ποιά είναι τα πιθανά κωλύματα ούτε και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων. Επίσης ενημερώθηκε η Αντιπεριφερειάρχης για τις απόψεις της δημοτικής παράταξης, για τα αναγκαία μελλοντικά έργα, για το πως πρέπει να προγραμματίζονται τα έργα και οι προτάσεις εκ μέρους του Δήμου και για το πως θα πρέπει η ολοκλήρωση των έργων να αποσυνδεθεί στο μέλλον από το χρόνο διενέργειας των εκλογών. Τέλος συζητήθηκε το θέμα του κολυμβητηρίου που παραμένει στάσιμο αρκετά χρόνια καθώς και το με ποιον τρόπο μπορεί να χρηματοδοτηθεί το έργο αυτό από την Περιφέρεια.

Τον Νικήτα Κανάκη συνόδευαν επικεφαλής των παρατάξεων που υποστηρίζουν τον συνδυασμό #μετονΝικήτα, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Νίκος Αποστολόπουλος από την παράταξη «Δυναμική Πορεία» και Νίκος Καραγιάννης από την παράταξη «Συμμαχία Ενεργών Πολιτών».