Άκουσαν Καραμπέτσο οι γονείς του 1ου Γυμνασίου

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ομιλία που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Χολαργού, με θέμα «Συγκρούσεις και αλλαγές κατά την εφηβεία» και ομιλητή τον Παιδοψυχίατρο Δρ. Χάρη Καραμπέτσο, την Τρίτη 7 Μαΐου 2019.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Χολαργού, Κλαίρη Βογιατζάκη, μας ενημερώνει:

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ομιλία που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Χολαργού, με θέμα «Συγκρούσεις και αλλαγές κατά την εφηβεία» και ομιλητή τον κ. Χάρη Καραμπέτσο, Ψυχίατρο παιδιών και εφήβων, Διδάκτορα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

Η ομιλία ξεκίνησε με τον κ. Καραμπέτσο να μεταφέρει στους γονείς που παραβρέθηκαν τις απόψεις του σχετικά με το θέμα της ομιλίας και στη συνέχεια απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους γονείς.

Η μεγάλη συμμετοχή των γονέων σχολιάστηκε θετικά από τον κ. Καραμπέτσο, δίνοντας συγχαρητήρια τόσο στον Σύλλογο Διδασκόντων, όσο και στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για την άψογη διοργάνωση της σχετικής ομιλίας.

Από την πλευρά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που παραβρέθηκαν στην ομιλία, καθώς και στον Σύλλογο Διδασκόντων για την πρωτοβουλία.

Για τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων

Η Πρόεδρος
Βογιατζάκη Κλαίρη