Γρήγορο σκάκι, γρήγορος ΓΑΣΧ!


Επιτυχημένο το 3ο Ανοικτό Τουρνουά Γρήγορου Σκάκι του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου, με δυναμική παρουσία και σημαντικές διακρίσεις από τους Χολαργιώτες σκακιστές.

ΒΟΛΕΪ●ΣΤΙΒΟΣ●ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ●ΑΕΡΟΒΙΚΗ-ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ●ΣΚΑΚΙ●ΞΙΦΑΣΚΙΑ●ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΓΑΣΧ
3ο Τουρνουά Σκάκι Rapid

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 11/05/19 το 3ο ανοικτό τουρνουά γρήγορου σκάκι (rapid) που διοργάνωσε το τμήμα Σκάκι του ΓΑΣ Χολαργού στην έδρα του (Αγαμέμνονος 4).

Αγωνίστηκαν συνολικά 45 σκακιστές, μεταξύ των οποίων μεγάλα ονόματα του ελληνικού σκάκι αλλά και πολλά παιδιά. Οι αθλητές χωρίστηκαν σε δύο ομίλους, τον Α’ με ανοικτή συμμετοχή και τον Β’ με παιδιά έως 14 ετών.

Νικητές στον Α’ όμιλο οι Παπασημακόπουλος Αλέξανδρος, Δούνης Αλέξανδρος και Εργαζάκης Ιωάννης ενώ στον Β’ όμιλο οι Αρμάος Μιχαήλ, Φώτογλου Ιωάννης και Ράδης Σωκράτης (ΓΑΣΧ).

Στην κατηγορία «σκακιστών με elo έως 1800» πρώτευσε η Κοντογιάννη Μαρία-Χριστίνα και στην κατηγορία «κάτω των 16» ο Ψαθάκης Σάββας (ΓΑΣΧ).
Δυναμική η παρουσία των νεαρών σκακιστών της Ακαδημίας σκάκι του ΓΑΣ Χολαργού στο τουρνουά, με διακρίσεις στις κατηγορίες τους (αποτελέσματα αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας www.gas-holargos.gr).

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και πολλά ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν στη διοργάνωση.