Η Trident έδωσε… γεύση στο Χολαργό! (vid)


H Trident δίνει «γεύση» στην καθημερινότητα φέρνοντας το χρώμα σε σημεία της πόλης τα οποία υπόσχεται να μεταμορφώσει και να τους δώσει μια νέα πνοή θετικής διάθεσης και αισθητικής | Σειρά είχε την Τετάρτη (22/5) η δική μας γειτονιά, με την Trident να δίνει χρώμα στη σκάλα που βρίσκεται δίπλα από τα σχολικά συγκροτήματα της οδού 17ης Νοεμβρίου στον Άνω Χολαργό

H Trident δίνει «γεύση» στην καθημερινότητα φέρνοντας το χρώμα σε σημεία της πόλης τα οποία υπόσχεται να μεταμορφώσει και να τους δώσει μια νέα πνοή θετικής διάθεσης και αισθητικής. Σε συνεργασία με το διάσημο Έλληνα street artist Same84 καθώς και με σπουδαστές της σχολής Βακαλό, η Trident συμβάλει στην αισθητική αναβάθμιση σημείων της πόλης. Το χρώμα της Trident φτάνει ήδη σε σημεία διαφόρων πόλεων, όπως πλατείες, πεζόδρομοι, πάρκα, δρόμοι και δίνει μια ξεχωριστή «γεύση», που στόχο έχει να προσφέρει χαμόγελο και μια αισιόδοξη ματιά στην καθημερινότητα.

Σειρά είχε την Τετάρτη (22/5) η δική μας γειτονιά, με την Trident να δίνει χρώμα στη σκάλα που βρίσκεται δίπλα από τα σχολικά συγκροτήματα της οδού 17ης Νοεμβρίου στον Άνω Χολαργό.

Βασικός σύμμαχος για την επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας δεν είναι άλλος από το κοινό το οποίο η Trident καλεί να συμμετάσχει ενεργά μέσω της ανάδειξης των σημείων που χρειάζονται μια πινελιά χρώματος. Ο καθένας μπορεί να συμβάλει στην αναβάθμιση της γειτονιάς του ή του δρόμου από τον οποίο περνάει για να πάει στη δουλειά του, μέσα από μια απλή και εύκολη διαδικασία συμμετοχής. Άρα, φωτογραφίζουμε ένα οποιοδήποτε πακέτο Trident μπροστά από ένα σημείο που θεωρούμε ότι χρειάζεται περισσότερο χρώμα και στέλνουμε τη φωτογραφία στο Messenger της Trident στο Facebook ή στο www.tridentdineigefsi.gr. Κάθε φωτογραφία, δηλαδή κάθε συμμετοχή, αποτελεί και ένα δυνητικό σημείο στην πόλη, το οποίο μπορεί να μεταμορφωθεί και να αποκτήσει μια νέα «χρωματική γεύση»!

Στόχος όλων είναι το χρώμα να πάρει τη θέσει που του αξίζει μέσα στην πόλη μέσα από την αναβάθμιση των σημείων της πόλης που μας μελαγχολούν και να συμβάλει έστω και λίγο στη θετική διάθεση. Ταυτόχρονα, με την αποστολή κάθε φωτογραφίας, δηλαδή για κάθε ξεχωριστή συμμετοχή, το κοινό συμμετέχει σε ένα διαγωνισμό όπου έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει και μοναδικά δώρα! Στο διάστημα από 18/3/2019 μέχρι και 18/6/2019 θα πραγματοποιηθούν τέσσερις κληρώσεις από τις οποίες θα προκύψουν 50 νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν προϊόντα τεχνολογίας όπως smartphones, tablets, smartwatches, ακουστικά, ηχεία αλλά και ποδήλατα και ηλεκτρικά πατίνια.

Όλοι λοιπόν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη διαφορά για την πόλη τους και να δώσουν περισσότερο χρώμα στην καθημερινότητά τους. H «Trident δίνει γεύση στη στιγμή σου» στο Facebook, στο Youtube και στο tridentdineigefsi.gr.