Κάλυψη λακκουβών; Next year…

Την ώρα που οι δημότες ζητούν κάλυψη των λακκουβών στις γειτονιές και ενώ διανύουμε ήδη τον 5ο μήνα του έτους, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού απαντά πως ακόμη δεν έχουν προγραμματιστεί οι ασφαλτοστρώσεις για το 2019 | Διαβάστε την επώνυμη καταγγελία Χολαργιώτισσας στο πρώτο Μέσο της πόλης

Ίσως το 2020 να ξεκινήσουν οι ασφαλτοστρώσεις και οι επιδιορθώσεις οδοστρωμάτων του 2019, το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως η Χολαργιώτισσα Χριστίνα Αυγερινίδου, όπως και πολλοί ακόμη δημότες, θα συνεχίσουν ως τότε να ταλαιπωρούν καθημερινά τα οχήματά τους και τον ίδιο τους τον εαυτό σε φθαρμένα και παρατημένα τμήματα οδών, τόσο στο Χολαργό όσο και στου Παπάγου.

Πού καιρός για ασφαλτοστρώσεις και λοιπά… περιττά έργα, άλλωστε, όταν το μυαλό μας βρίσκεται μονάχα στην κάλπη που έρχεται και θα είναι αδυσώπητη.

Χαρακτηριστικά, η κ. Αυγερινίδου, αφού επισυνάπτει την απάντηση που έλαβε σε αίτημά της από την προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας, επισημαίνει:

«Αυτή είναι η απάντηση της “αρμόδιας” κυρίας του Δήμου μας σχετικά με αίτημά μου να κλείσουν επιτέλους οι λακκούβες της οδού μου!!!

Είναι λυπηρό ένα από τα ομορφότερα προάστια της Αθήνας να εκπροσωπείται από ανεπαρκείς και ανεύθυνους “συμβούλους”.

ΑΙΣΧΟΣ!».