ΚΑΝΑΚΗΣ: «Να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των πολιτών»


Διαβάστε το μήνυμα του Δημοτικού Συμβούλου Παπάγου-Χολαργού και επικεφαλής του συνδυασμού «#μετονΝικήτα», Νικήτα Κανάκη, τρεις ημέρες μετά τη διεξαγωγή των Δημοτικών Εκλογών της 26ης Μαΐου 2019.

Δημοτική Παράταξη #μετονΝικήτα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συγχαρητήριες δηλώσεις του Νικήτα Κανάκη προς τον νικητή των εκλογών στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, στο δήμο Παπάγου Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού #μετονΝικήτα, Νικήτας Κανάκης, θα ήθελε να κάνει την ακόλουθη δήλωση: «Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Ηλία Αποστολόπουλο για την επανεκλογή του στον δημαρχιακό θώκο από την πρώτη Κυριακή των εκλογών στον δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Ο συνδυασμός #μετονΝικήτα και οι παρατάξεις που μας στήριξαν: «Συμμαχία Ενεργών Πολιτών», «Συνεργασία για τις 8 Προτάσεις» και «Δυναμική Πορεία», ευχαριστούμε από ψυχής τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και που καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής διαδικασίας είχαμε μια πολύ όμορφη και γόνιμη επικοινωνία και διάδραση και κατορθώσαμε να αναδείξουμε από κοινού τα προβλήματα της πόλης και να συνδιαμορφώσουμε τις προγραμματικές μας προτάσεις.

Βασιζόμενοι στις προτάσεις αυτές, τόσο εγώ όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι που αναδείχθηκαν από τον συνδυασμό μας από την εκλογική διαδικασία της Κυριακής θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και να πράξουμε το καλύτερο για την πόλη».