Ο Χρήστος Δριτσώνας πάει… Χολαργός-Παναθηναϊκός!

Μαζί με το άτομο της αρεσκείας του, ο νικητής του μεγάλου διαγωνισμού του «Μένουμε Χολαργό», Χρήστος Δριτσώνας, θα απολαύσει εντελώς δωρεάν το μεγάλο σαββατιάτικο (4/5, 19:00) ματς της Χολαργάρας απέναντι στον «εξάστερο» και «παντοκράτορα» του ελληνικού μπάσκετ, Παναθηναϊκό.

Και το όνομα αυτού… Χρήστος Δριτσώνας! Ο μεγάλος νικητής του τρίτου φετινού διαγωνισμού του «Μένουμε Χολαργό» θα έχει την ευκαιρία, μαζί με το άτομο της αρεσκείας του, να απολαύσει από κοντά και εντελώς δωρεάν το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕ Χολαργού απέναντι σε έναν από τους μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ, το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, στις 19:00.

Η τρίτη διπλή πρόσκληση για το «Αντώνης Τρίτσης», μια προσφορά της ΚΑΕ Χολαργός και του μεγαλύτερου ενημερωτικού Μέσου της περιοχής προς τους αναγνώστες του, βρήκε κάτοχο και έπεται συνέχεια.

Πάντα παρών στα κορυφαία αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα της πόλης, το «Μένουμε Χολαργό» θα συνεχίσει να σας προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις, στέλνοντάς σας εντελώς δωρεάν σε εξίσου μοναδικές και επιλεγμένες αθλητικές και καλλιτεχνικές βραδιές.

Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν!

Υ.Γ. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους περισσότερους από 400 αναγνώστες μας που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, είτε κάνοντας Like, Share ή Comment στη σχετική ανάρτηση, είτε στέλνοντας μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο.